| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Είπα να μην ρωτήσω ξανά για να μην τα θέλω όλα έτοιμα αλλά όσο κι αν έψαξα εδώ και πολλές ώρες δεν βρήκα λύση. Έχω κάνει μία δυναμική λίστα χωρίς κενά στο παραπάνω που σας έστειλα. Στη στήλη Α; =IF(B2="";"";MAX(A$1:A1)+1) Στη στήλη Β: =IFERROR(INDEX($B$2:$B$143;MATCH(ROW()-ROW($O$1);$M$2:$M$143;0));"") Στην επικύρωση δεδομένων: =OFFSET($B$1;1;0;MAX($A:$A);1) Όλα καλά μέχρι που όταν κάνω διαγραφή κάποιας εγγραφής και μου βγάζει: =IF(#ΑΝΑΦ!="";"";MAX(Δεδομένα!A$1:A3)+1) και δεν λειτουργεί μετά η λίστα. Υπάρχει λύση σε αυτό ή είναι αδυναμία του Excel; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] μορφοποιηση μηνα | stavross | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-03-22 08:33 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά ποσών από μήνα σε μήνα | dimitrisp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-11-18 18:27 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση μήνα | steliosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 30-05-18 20:57 |
| [Συναρτήσεις] DATEDIF ανά μήνα | shotcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 21-02-12 15:56 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικό για όλο τον μήνα. | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-06-11 10:20 |
Η ώρα είναι 00:46.

Θεματικός Τρόπος