14-12-22, 10:49
|
| Όνομα: Μιχάλης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 11-05-2013
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kapetang Καλημέρα
1)
Γενικά στο excel, όταν ένας τύπος αναφέρεται σε κάποιο κελί, δε πρέπει να το διαγράφουμε, επειδή καταστρέφεται η αναφορά και προκαλείται λάθος.
Κάποιες φορές όμως αυτό δε συμβαίνει (δες στο συνημμένο ένα παράδειγμα).
2)
Δεν ξέρω τι θέλεις να πάρεις, αλλά με μια ματιά ο τύπος στη στήλη Β μου φαίνεται προβληματικός, επειδή προκαλεί κυκλική αναφορά (θέλουμε να βρούμε μία τιμή στηριζόμενοι σε μία λίστα τιμών, που περιέχει και τη ζητούμενη).
Η τιμή της συνάρτησης ROW($O$1) είναι σταθερά 1, γιατί μπήκε στον τύπο; | Επίτρεψε μου κατ αρχήν να σε προσφωνήσω με το μικρό σου Όνομα. Λοιπόν Γιώργο δεν έχω πολλές γνώσεις..μερικά τα βρίσκω έτοιμα και τα προσαρμόζω με δυσκολία σε αυτό που θέλω να κάνω..αμέτρητες ώρες ψάξιμο βέποντας παραδείγματα οπότε έχω και πολλά λάθη. Μάλιστα προσάρμοσα στο φύλλο "Δεδομένα" από ms-office.gr που βρήκα διαβάζοντας το Forum ώστε τα ονόματα να βγαίνουν και ταξινομημένα. Βέβαια δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα να υπάρχουν κενά στη λίστα αλλά μου κόλλησε. Αυτό με τα κενά στη δυναμική λίστα δεν υπάρχει πλεόν εφόσον δεν μπορούσα να κάνω διαγραφή εγγραφής. Επισυνάπτω εκ νέου την τελική εργασία για να καταλάβεις καλύτερα.
To user name είναι: Admin και το Password: 123456 |