Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα. Παρακαλώ θέλω να μου συγχωνεύει απο 2 διαφορετικές στήλες σε μία και να μου τις εμφανίζει μαζι... Δοκίμασα αλλά τζίφος!!! Κάτι έυκολο είναι αλλά κόλλησα!!! Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Δοκίμασε τον τύπο: =TEXT(A2;"ηη/μμ/εεεε")&" - "&TEXT(B2;"ηη/μμ/εεεε") |
| |||
| |||
![]()
Δοκίμασα αλλά μου το αφήνει όπως το βάζω.. Δεν μου δείχνει ημερομηνίες.. Παρακαλώ δοκίμασε το στο αρχείο αν έχεις ώρα. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Δες το συνημμένο. Τα κελιά στα οποία θα εισαχθεί τύπος δεν πρέπει να έχουν μορφοποίηση κειμένου (text). Αν έχουν μορφοποίηση text ο τύπος θα θεωρηθεί κείμενο, με αποτέλεσμα να μη υπολογηστεί. |
| |||
| |||
![]() Ευχαριστώ κ. Γιώργο.
|
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Εμφάνιση τιμής (από άλλο Φύλλο) σε κελί x, βάσει ονόματος σε κελί y | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 28-09-22 17:31 |
[Συναρτήσεις] Συγχώνευση κελιών σε ένα κελί | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-12-16 18:31 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση συνάρτησης:"If then do στο κελί τάδε αυτό και στο κελί τάδε το άλλο..." | vagpte | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-05-13 11:23 |
[Συναρτήσεις] Εύρεση ημερομηνιών ΑΠΟ ΕΩΣ | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 24-03-12 17:56 |
[Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 12:04 |
Η ώρα είναι 09:42.