Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Στο ένα φύλλο αφορά την ημερομηνία γέννησης βάση αμκα, έψαξα στο forum μήπως βρω κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν..... έκανα κάποιες προσπάθειες και δεν μου βγαίνουν. Στο δεύτερο φύλλο με την συνάρτηση AND, πως γίνετε αντί μια μια στήλη, να είναι ποιο μικρή η συνάρτηση. Παράδειγμα στο επισυναπτόμενο αρχείο |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
| |||
| |||
![]()
Μου διέφευγε το CTRL-SHIFT-ENTER ![]() ok μια χαρά. ![]() στο φύλλο1 για το ΑΜΚΑ μπορεί να γίνει κάτι? ![]() ![]() |
| |||
| |||
![]()
Στο φύλλο 1 έχω διορθώσει τους τύπους. Μάλλον δεν το πρόσεξες. |
| |||
| |||
![]()
Ναι. και φταίει η μυωπία, είχα βγάλει λίγο τα γυαλιά ![]() ![]() Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Γίωργο ![]() |
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά Χρήστο!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Έλεγχος διπλοεγγραφής βάση του ΑΜΚΑ | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-05-20 20:52 |
[ Φόρμες ] ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 29-04-18 20:13 |
Ερώτημα για εύρεση ημερομηνίας και ημέρας γέννησης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-08-14 10:03 |
Προσδιορισμός τριμήνου με βάση μια ημερομηνία. | Tasos | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 30-09-11 11:51 |
Η ώρα είναι 09:15.