Forum

Αναζήτηση στο ms-office.gr

Πάμε!
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

 

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 18-10-16, 18:37
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 04-08-2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 322
Question ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Φίλες και φίλοι γεια σας!
Θα ήθελα στη φόρμα που έχω ανεβάσει το πλήκτρο με ονομασία πλήκτρο 1 να γίνετε ανενεργό όταν έχει περάσει η σημερινή ημερομηνία αλλα και να αποθηκεύεται η επιλογή αυτή σε κάθε καταχώριση.
Ενώ όταν έχω σημερινή ημερομηνία να είναι ενεργό.

Λογικά πριν μου δώσετε τη λύση πρέπει να γράψω την εντολή if και μάλλον στην φόρμα στο συμβάν να γραφτεί με το τρέχον,σωστά?
Το παράδειγμα θα το προτιμούσα σε ανεβασμένη φόρμα.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb date button.mdb (144,0 KB, 13 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 20-10-16, 09:06
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική
 
Εγγραφή: 18-06-2010
Μηνύματα: 3.556
Προεπιλογή

Καλημέρα

Αντώνη δες το συνημμένο.

Όταν η ημερομηνία στην τρέχουσα εγγραφή της φόρμας είναι ίση ή μεγαλύτερη από την τρέχουσα ημερομηνία (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ >= Date()), το κουμπί είναι ενεργό.

Διαφορετικά (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ < Date())) είναι μη ενεργό.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb date button.mdb (320,0 KB, 71 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 20-10-16 στις 16:13.
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 21-10-16, 23:23
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 04-08-2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 322
Thumbs up

ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 16-03-18, 22:45
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 04-08-2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 322
Question

Την καλησπέρα μου σε όλους σας!!

Στο ίδιο παράδειγμα θα μπορούσε να ανταποκριθεί το πλήκτρο μονο στην αλλαγή έτους,με τι διαφορά να βρίσκει το έτος από το σύστημα τον windows;

Δηλαδή σήμερα έχουμε 16/03/2018
το πλήκτρο είναι ενεργό.

αν γυρίσω το ρολογάκι τον windows 16/03/2016
θα είναι ανανεργο.

παρακαλώ βοηθήστε !!

ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 31-03-18, 21:12
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 04-08-2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 322
Arrow

Την καλησπέρα μου σε όλους!
Γνωρίζει κανεις να μου πει?

Απάντηση με παράθεση
  #6  
Παλιά 01-04-18, 18:18
Το avatar του χρήστη nasos23
Όνομα: ΝΑΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 14-10-2010
Μηνύματα: 393
Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα

Παράθεση:
Δηλαδή σήμερα έχουμε 16/03/2018
το πλήκτρο είναι ενεργό.

αν γυρίσω το ρολογάκι τον windows 16/03/2016
θα είναι ανανεργο.
Αντώνη
Θα είναι ενεργό
__________________
Φιλικά, Νάσος
Απάντηση με παράθεση
  #7  
Παλιά 01-04-18, 22:41
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 04-08-2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 322
Προεπιλογή

χαχαχαα το θέμα είναι πως να είναι ανενεργό όταν είναι σε παλαιό έτος;
Απάντηση με παράθεση
  #8  
Παλιά 06-04-18, 01:13
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 04-08-2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 322
Question

??
Απάντηση με παράθεση
  #9  
Παλιά 15-04-18, 19:53
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 28-12-2008
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 1.085
Προεπιλογή

Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη...
Δοκίμασε το περιεχόμενο της ανάρτησης μιας και έχεις ευχέρεια στο να αλλάζεις την ώρα στο PC.
Το προϊόν της συνάρτησης είναι αλφαριθμητικό και όχι date. Φρόντισε να υπάρχει σύνδεση Internet.
... η συνέχεια σε σένα!

Με εκτίμηση Νίκος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip find_internet_time.zip (15,6 KB, 13 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
  #10  
Παλιά 16-04-18, 19:53
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική
 
Εγγραφή: 04-08-2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 322
Exclamation

Oπ!

ειναι σε access 2007 ?

εχω 2003
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Ασφάλεια] Απενεργοποίησης της λειτουργίας από το πλήκτρο SHIFT, artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 27-04-15 23:00
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο σε άλλο με βάση ημερομηνία που εισάγεται girapas Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 19-12-13 22:44
[ Φόρμες ] πλήκτρο διαγραφής πινακα !! artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 24-03-13 06:49
[ Φόρμες ] Ράδιο-πλήκτρο artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 23-03-13 20:46
Προσδιορισμός τριμήνου με βάση μια ημερομηνία. Tasos Ημερομηνία & ώρα 0 30-09-11 11:51


Η ώρα είναι 12:19.