Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αρχείο καταγραφών με αύξων αριθμό

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-08-22, 09:37
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αρχείο καταγραφών με αύξων αριθμό

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθεια σας, έχω φτιαξει ένα αρχείο, θέλω κάθε μέρα που καταχωρούνται προϊόντα στην στήλη προϊόντα να μου εμφανίζει αύξων αριθμό καταχώρησης για κάθε καταγραφή και την ημερομηνία καταχώρησης αυτόματα (στις δυο στήλες αριστερά) οχι την ημερομηνία που ανοίγει το αρχείο δυστυχώς σε αυτό που έχω φτιαξει ενημερώνει κάθε ημέρα την ημερομηνία δεν κρατάει την ημερομηνία καταχώρησης. Αλλά θα ήθελα και να υπάρχει επιλογή να μπορεί και να διορθώσει κανείς σε περίπτωση που καταχωρούνται δεδομένα την επόμενη ημέρα. Το βασικό όμως είναι οτι θέλω αυτόματα αύξων αριθμό που το έχω κάνει και ημερομηνία που γίνεται ή κάθε καταχώρηση, ακόμα πιο ιδανικά θα ήταν να έμπαινε η ημερομηνία σε μορφή χωρίς παύλες πχ 23082022 ή 230822 Ευχαριστώ.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Αυξων αρ.xlsx (55,8 KB, 4 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-22, 16:41
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Καλησπέρα

1) Μία απλή λύση είναι η καταχώρηση της τρέχουσας ημερομηνίας με το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl και (άνω και κάτω τελείας).

2) Για να μη φαίνονται οι διαχωριστικές κάθετοι στην ημερομηνία, θα μπορούσες να κάνεις προσαρμοσμένη (custom) μορφοποίηση της στήλης Β, χρησιμοποιώντας τον τύπο: ηημμεεεε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-22, 17:45
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Φίλε Γιώργο δες μια ιδέα με συναρτήσεις στο αρχείο που επισυνάπτω. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως αυτές που δίνει ο φίλος Γιώργος (kapetang) από πάνω.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Αυξων αρ-1.xlsx (104,1 KB, 16 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Αύξων Αριθμός (α/α) VS Σειρά Εγγραφής ή ID Spirosgr Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 11-07-18 10:54
Αύξων αριθμός σε κάθε έτος Xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 20 10-01-17 17:08
[Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε φίλτρο xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 01-11-15 22:00
[Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε κάθε Δικάσιμο Xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 26-08-11 21:09
[Συναρτήσεις] Αύξων αριθμός σε κάθε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 19-07-11 17:47

Η ώρα είναι 19:11.