| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Έχω ένα αρχείο σε πίνακα και θέλω ταξινόμηση με επίθετο-όνομα θα ήθελα τη βοήθεια σας Ευχαριστώ για το χρόνο σας |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! επειδή η λίστα θα περιλαμβάνει πάνω από 150 μέλη του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού και θα διευρύνεται μήπως υπάρχει τρόπος με κάθε νέα εγγραφή να γίνεται αυτόματα η ταξινόμηση! Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο, δες μια πρόταση στο συνημμένο. Για να εκτελεστεί ο κώδικας ταξινόμησης είναι αναγκαία η συμπλήρωση και του επιθέτου και του ονόματος. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο Σ' ευχαριστώ πολύ δουλεύει τέλεια! |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Γιώργο και καλή συνέχεια.
|
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα. θα ήθελα ακόμη λίγη βοήθεια ως προς το εξής θέλω να εκτυπώσω από τη λίστα, συγκεκριμένες στήλες της Listbox δηλ. επίθετο, όνομα σταθερό τηλέφωνο. και κινητό παραλείποντας ημερομηνία και ιδιότητα. Σε αυτό το σημείο ήθελα τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Με τις UserForms δεν ασχολούμαι και ότι αφήνεις σε αφήνει… Πάντως έκανα μια προσπάθεια. Δες αν σε καλύπτει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 24-08-22 στις 16:33. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Γιώργο για την προσπάθεια και το χρόνο που αφιέρωσες και τη βοήθεια που μου έχεις προσφέρει τόσες πολλές φορές δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω αν δεν βρεθεί άλλη λύση θα το χρησιμοποιήσω. Σε Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Όνομα Υπολογιστή κατά την αποθήκευση | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-11-15 08:27 |
| [ Εκθέσεις ] Ταξινόμηση κατά την δημιουργία | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-09-14 20:24 |
| [Συναρτήσεις] Ταξινόμηση Κατά Αλφαβητική Σειρά (Αποτελέσματος και όχι Τύπου) | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 11-02-13 14:27 |
| [ Ερωτήματα ] Α/Α σε όνομα | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 16-06-11 21:52 |
| [ Ερωτήματα ] αντιστοιχία τηλέφωνο με όνομα | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-09-10 10:02 |
Η ώρα είναι 20:40.

Υβριδικός τρόπος