Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] index match ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 20-07-22, 13:10
Όνομα: Λένα
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή index match ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

Καλησπέρα, έχω βοηθηθεί αρκετά από αυτό το site ομως, άλλη μια φορά θα χρειαστώ τα φώτα σας..
φτιάχνω ένα αρχειάκι για μεσητικό γραφείο, για να παρακολουθώ τα ακίνητα που υπάρχουν προς αγορά, πώληση και ενοικίαση και επιλέγοντας από αναπτυσσόμενη λίστα μία από τις παραπάνω λέξεις να μου φέρνει μόνο τα ακίνητα που αφορούν πχ πώληση. Στην αρχή τα είχα όλα μαζί σε ένα φύλλο και βάζοντας στο κελί την ανάλογη λέξη (πχ πώληση) μου έφερνε μόνο τα ακίνητα προς πώληση και τα χαρακτηριστικά αυτών, όμως όσο προστίθενται ακίνητα αυτό κάνει δυσκολότερη τη δουλειά και επέλεξα να τα χωρίσω σε φύλλα.
Όμως τώρα, δεν μπορώ να φτιάξω την σωστή σύνταξη της εντολής ούτως ώστε ανάλογα τι επιλέγω ΠΩΛΗΣΗ, ΑΓΟΡΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ να μου φέρνει μόνο τα ακίνητα που με αφορούν..
και εδώ έρχεται η δική σας πολύτιμη βοήθεια..
περιληπτικά τι χρειάζομαι..
όταν στο κελί D1 επιλέγω πχ ΠΩΛΗΣΗ να μου φέρνει τα ακίνητα μόνο προς πώληση και τα χαρακτηριστικά αυτών. το ίδιο όταν επιλέγω αντίστοιχα ΕΝΟΙΚΙΟ ή ΑΓΟΡΑ
ΥΓ.: αν μπορέσει να γίνει ο τύπος στην στήλη C θεωρώ εύκολο να διορθώσω τις υπόλοιπες στήλες όποτε οποιος ασχοληθεί ας φτιάξει μόνο την στήλη c.
αν έχει σημασία ο κωδικός της στήλης c είναι μοναδικός για κάθε ακίνητο και με διευκόλυνε αρχείο που βρήκα σε αυτό το site..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx test estate 2 ΞΕΧΩΡ ΦΥΛΛΑ.xlsx (37,4 KB, 23 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Index & Match dealer_xm Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 05-02-23 17:30
[Συναρτήσεις] Index & Match LEO Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 22-03-21 08:40
[Συναρτήσεις] index/match geirge Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 09-11-20 10:25
[Συναρτήσεις] INDEX/MATCH Ανδρέας Φερ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 15-10-20 19:30
[Συναρτήσεις] VLOOKUP-INDEX-MATCH ? jimrenoir Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 09-04-12 01:25

Η ώρα είναι 20:09.