Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] index match ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 03-04-23, 07:48
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Φίλε Χρήστο δοκίμασα το αρχείο που μου έστειλες άλλα όταν υπάρχουν περισσότερες εγγραφές στο φύλλο 1 μου βγάζει λάθος. Προσπάθησα να κάνω αλλαγές στο εύρος του τύπου αλλά μου δίνει λάθος όπως λάθος μου δίνει όταν όταν κάνω επέκταση προς τα κάτω. Μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις τι να διορθώσω στο τύπο ώστε να μην μου βγάζει λάθος . Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Index & Match dealer_xm Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 05-02-23 17:30
[Συναρτήσεις] Index & Match LEO Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 22-03-21 08:40
[Συναρτήσεις] index/match geirge Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 09-11-20 10:25
[Συναρτήσεις] INDEX/MATCH Ανδρέας Φερ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 15-10-20 19:30
[Συναρτήσεις] VLOOKUP-INDEX-MATCH ? jimrenoir Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 09-04-12 01:25

Η ώρα είναι 10:59.