| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Θα ήθελα στα κελιά Ε και F να παίρνω τιμή 1 και 0 για το αν υπάρχει κάτι γραμμένο στα αντίστοιχα κελιά. Για να μπορώ στη συνέχεια να έχω τον αριθμό όσων έχουν τις αντίστοιχες ιστοσελίδες. Έχω ξαναζητήσει κάτι αντίστοιχο αλλά είχα λέξεις στα κελιά, τώρα έχω αντίστοιχη ιστοσελίδα. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω την ακριβή ιστοσελίδα για αυτό έβαλα την ιστοσελίδα του Παντείου. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητή. Επισυνάπτω excel με δεδομένα συν μια συνάρτηση που προσπάθησα. Ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Για την καταμέτρηση των μη κενών (γεμάτων) κελιών, προτείνω τη συνάρτηση Counta(). Δες το συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ!
|
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αντιστοίχιση στηλών | aggelaki83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 06-05-22 10:37 |
| [Συναρτήσεις] Εμφάνιση τιμών (σε κελιά) μόνο όταν υπάρχουν τιμές σε κάποια άλλα κελιά | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-12-19 10:30 |
| [Μορφοποίηση] καρτελες και αντιστοιχιση | PiKapa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-05-19 16:35 |
| [Excel07] Αντιστοίχιση ημερομηνιών με ημέρες | Celicamomo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-01-12 00:02 |
| [Γενικά] Αντιστοίχιση κελιών | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-08-10 17:26 |
Η ώρα είναι 04:08.

Υβριδικός τρόπος