| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Υπάρχει τρόπος σε μία στήλη με πολλές διπλότυπες εγγραφές να μου μετράει τις μοναδικές τιμές;
__________________ Ευχαριστώ, [COLOR="Purple"][B]Μάρω[/B][/COLOR] |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Μάρω, δες μια πρόταση στο συνημμένο. Επειδή χρησιμοποιείται και κώδικας, θα πρέπει οι μακροεντολές να είναι ενεργοποιημένες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 29-03-22 στις 14:44. Αιτία: βελτίωση συνημμένου |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Γιώργο μου σε ευχαριστώ. Για ακόμη μία φορά μου έδωσες πολλές εναλλακτικές. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε ώστε να μην μετράει τα κενά κελιά????
__________________ Ευχαριστώ, [COLOR="Purple"][B]Μάρω[/B][/COLOR] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mdragon : 05-04-22 στις 15:47. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μάρω Στο συνημμένο άλλαξα τον κώδικα, έτσι ώστε η συνάρτηση myCount() να μη λαμβάνει υπόψη τα κενά κελιά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Συναρτήσεις ] Παραγωγή τυχαίου και μοναδικών αριθμών | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-10-17 12:37 |
| [ Συναρτήσεις ] Έλεγχος τιμών με την συνάρτηση Len | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-07-13 23:00 |
| [ Εκθέσεις ] Μέτρημα εγγραφών στην έκθεση | alekara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 17-01-13 14:31 |
| [ Ερωτήματα ] Εύρεση μοναδικών εγγραφών | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-07-12 23:52 |
| [Γενικά] Εμφάνιση μοναδικών τιμών | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-11-11 21:50 |
Η ώρα είναι 20:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο