| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ αρχικά που ασχολήθηκες. Επισύναψα παράδειγμα (νομίζω ).Σε κάθε κελί του "D" θέλω να ψάχνει το "B" και το "C" στις προηγούμενες 15 ημέρες και να εμφανίζει το "Ε" κατά κοντινότερη ημερομηνία. Πχ να ψάχνει στο D12, το Β12 (Vasileios) έως και 15 ημέρες και να εμφανίζει στο D την αμέσως προηγούμενη που εντόπισε το Vasileios Και να μου δίνει την τιμή του "Ε8" που είναι το πιο κοντινό Vasileios. Εαν δεν γίνεται να ψάχνει στο C k D έστω να γίνεται στο C. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση επιλεγμένης εμφάνισης τιμής | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 04-06-19 11:14 |
| [Συναρτήσεις] ευρεση τιμης απο ψάξιμο με φίλτρο και τέσσερα κριτήρια | ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-05-19 15:50 |
| [Γενικά] Εύρεση κοινών τιμών σε δύο κελιά διαφορετικού φύλλου και απόδοση λογικής τιμής | greg13 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-11-11 09:42 |
| Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-06-11 16:30 |
| Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή | pant | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 27-03-11 15:24 |
Η ώρα είναι 21:24.

).
Θεματικός Τρόπος