Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αντληση δεδομενων απο λιστα excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-02-22, 06:53
Όνομα: Στεφανος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αντληση δεδομενων απο λιστα excel

Καλημερα σε ολους!
Ειμαι καινουριος εδω,και σχετικα καινουριος στον κοσμο των office.
Ανελαβα λοιπον σαν chef ενα εστιατοριο,στο οποιο οι ιδιοκτητες μου ζητησαν να κοστολογησω συνταγες που δουλευονται ηδη.Εχω φτιαξει ηδη λιστες με τα προιοντα που χρησιμοποιω και τις τιμες τους.Σε καθε νεα συνταγη περνουσα χειροκινητα ολα τα προιοντα και τις τιμες ενα προς ενα,μεχρι που προσφατα ειδα σε excel οτι μπορω να αντλω τα δεδομενα απο τη λιστα των προιοντων που εχω ηδη και οι τιμες να προσθετονται αυτοματα.η μορφη του τυπου ηταν ='ΠΡΟΙΟΝΤΑ'! ,μονο που δεν μπορω να το φτιαξω μονος μου με τιποτα.εχετε καποια λυση σας παρακαλω;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-22, 16:57
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα, για να γίνει κατανοητό το ζητούμενο, ανέβασε ένα αρχείο excel και εξήγησε εκεί τι θέλεις.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Ετικέτες
excel

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Συναρτήσεις και λίστα δεδομένων kourkas Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 14-06-20 12:29
ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ACCESS ΑΠΟ EXCEL smasak Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 27-11-17 11:16
[Γενικά] ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 06-11-16 21:11
[Γενικά] Άντληση δεδομένων τεσσάρων βιβλίων από ένα άλλο βιβλίο stefanos1978 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 07-09-14 08:46
[Γενικά] Δημιουργία πολλαπλών φύλλων με άντληση δεδομένων από ένα κοινό φύλλο bender Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 08-06-13 09:28

Η ώρα είναι 02:45.