| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα σε ολους! Ειμαι καινουριος εδω,και σχετικα καινουριος στον κοσμο των office. Ανελαβα λοιπον σαν chef ενα εστιατοριο,στο οποιο οι ιδιοκτητες μου ζητησαν να κοστολογησω συνταγες που δουλευονται ηδη.Εχω φτιαξει ηδη λιστες με τα προιοντα που χρησιμοποιω και τις τιμες τους.Σε καθε νεα συνταγη περνουσα χειροκινητα ολα τα προιοντα και τις τιμες ενα προς ενα,μεχρι που προσφατα ειδα σε excel οτι μπορω να αντλω τα δεδομενα απο τη λιστα των προιοντων που εχω ηδη και οι τιμες να προσθετονται αυτοματα.η μορφη του τυπου ηταν ='ΠΡΟΙΟΝΤΑ'! ,μονο που δεν μπορω να το φτιαξω μονος μου με τιποτα.εχετε καποια λυση σας παρακαλω; |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, για να γίνει κατανοητό το ζητούμενο, ανέβασε ένα αρχείο excel και εξήγησε εκεί τι θέλεις.
|
![]() |
| Ετικέτες |
| excel |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Συναρτήσεις και λίστα δεδομένων | kourkas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-06-20 12:29 |
| ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ACCESS ΑΠΟ EXCEL | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 27-11-17 11:16 |
| [Γενικά] ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 06-11-16 21:11 |
| [Γενικά] Άντληση δεδομένων τεσσάρων βιβλίων από ένα άλλο βιβλίο | stefanos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-09-14 08:46 |
| [Γενικά] Δημιουργία πολλαπλών φύλλων με άντληση δεδομένων από ένα κοινό φύλλο | bender | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-06-13 09:28 |
Η ώρα είναι 02:48.

Υβριδικός τρόπος