| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, θέλω από ένα κελι με ημερομηνία να συμπληρώνεται αυτόματα άλλο κελι με την ημέρα που αντιστοιχεί. Κατάφερα με την συνάρτηση =TEXT(E4,"dddd") να μου βγάζει την ημέρα αλλά στα αγγλικά ενώ εγώ θέλω στα ελληνικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
|
Νίκο καλημέρα. Αυτό σκέφτηκα έτσι στα γρήγορα με χρήση μιας βοηθητικής στήλης. |
|
| |||
| |||
|
Στην ελληνική έκδοση μπορείς: 1) Να δοκιμάσεις τον τύπο: =TEXT(E4; "ηηηη") 2) Στο κελί που θα εμφανίζεται η μέρα να γράψεις = E4 και να το μορφοποιήσεις όπως φαίνεται στην εικόνα. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ....δεν μου το έκανε με τον τύπο μόνο στα αγγλικά μου έβγαζε τις μέρες. Χρησιμοποίησα τελικά τον τύπο if , κάτι παρόμοιο με την πρώτη απάντηση. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολυ
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Νίκο κάτι δεν κάνεις καλά. Θυμίζω ότι στο ελληνικό Excel τα ορίσματα στις συναρτήσεις χωρίζονται με ερωτηματικό (;), ενώ στο αγγλικό με κόμμα (,). Στο συνημμένο αρχείο μπορείς να δεις τις 2 λύσεις που πρότεινα και μία άλλη με τη συνάρτηση CHOOSE |
|
| |||
| |||
|
Έχεις δίκιο, εβαζα κόμμα !!! Ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Ημερομηνία με Ημέρα | Dante80 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-01-21 14:07 |
| Ημέρα του χρόνου | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 05-01-13 13:56 |
| [ Εκθέσεις ] έκθεση access ανά ημέρα | stbalasis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-05-12 14:48 |
| [Συναρτήσεις] Τελευταία ημέρα του ίδιου μήνα | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 24-09-10 16:25 |
Η ώρα είναι 20:39.

Υβριδικός τρόπος