| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
καλημερα σε ολα τα παιδια! ερωτηση_Εχω μια στηλη στο excel που δειχνει ποσο (Budget). γινεται οταν φτασει σε ενα ποσοστο πχ 65% να στελνει email αυτοματα οτι θα ξεπερασω το ποσο, κοινως πρόσεχε. ή να ειδοποιεί με καποιο τροπο σε διπλανη στηλη?? ή απο τις εργατοωρες να μου δειχνει οτι θα τις ξεπερασω? νομίζω χρειάζεται κωδικα.. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων παιδια. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Βάσω, Δοκίμασε μια πρόταση στο συνημμένο (περιέχει κώδικα VBA), συμπληρώντας τα παρακάτω κελιά: Β1: Το συνολικό κόστος του έργου. Β2: Το επιθυμητό ποσοστό ολοκλήρωσης του έργου. Όταν το συνολικό ποσό (D42) φτάσει αυτό το όριο, θα εμφανιστεί μήνυμα που θα σε ρωτάει αν θέλεις να σταλεί e-mail. G2:G11: Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις αποστολής. H2:H11: Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις κοινοποίησης. D2:D41: Τα επιμέρους ποσά ολοκλήρωσης του έργου. Πιστεύω πως θα υπάρχει εγκατεστημένο το MS Outlook στον υπολογιστή σου για να μπορέσει να λειτουργήσει η αποστολή e-mail. Μια πιο απλή ειδοποίηση που θα μπορούσε να εφαρμοστεί είναι η μορφοποίηση υπό όρους σε συγκεκριμένα κελιά, όταν ξεπεραστεί το ποσοστό ορίου.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Βοήθεια με cheklist στο Excel. | tolis_montana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 26-01-17 18:07 |
| [Excel07] βοήθεια με το excel | perifteraki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-02-15 15:13 |
| [Γενικά] βοήθεια στο excel | cave_man | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-07-14 13:22 |
| [Excel07] Βοήθεια με αρχείο Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 13-10-13 21:45 |
Η ώρα είναι 20:38.

Υβριδικός τρόπος