![]() |
Βοήθεια με excel _ειδοποίηση καλημερα σε ολα τα παιδια! ερωτηση_Εχω μια στηλη στο excel που δειχνει ποσο (Budget). γινεται οταν φτασει σε ενα ποσοστο πχ 65% να στελνει email αυτοματα οτι θα ξεπερασω το ποσο, κοινως πρόσεχε. ή να ειδοποιεί με καποιο τροπο σε διπλανη στηλη?? ή απο τις εργατοωρες να μου δειχνει οτι θα τις ξεπερασω? νομίζω χρειάζεται κωδικα.. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων παιδια. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Βάσω, Δοκίμασε μια πρόταση στο συνημμένο (περιέχει κώδικα VBA), συμπληρώντας τα παρακάτω κελιά: Β1: Το συνολικό κόστος του έργου. Β2: Το επιθυμητό ποσοστό ολοκλήρωσης του έργου. Όταν το συνολικό ποσό (D42) φτάσει αυτό το όριο, θα εμφανιστεί μήνυμα που θα σε ρωτάει αν θέλεις να σταλεί e-mail. G2:G11: Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις αποστολής. H2:H11: Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις κοινοποίησης. D2:D41: Τα επιμέρους ποσά ολοκλήρωσης του έργου. Πιστεύω πως θα υπάρχει εγκατεστημένο το MS Outlook στον υπολογιστή σου για να μπορέσει να λειτουργήσει η αποστολή e-mail. Μια πιο απλή ειδοποίηση που θα μπορούσε να εφαρμοστεί είναι η μορφοποίηση υπό όρους σε συγκεκριμένα κελιά, όταν ξεπεραστεί το ποσοστό ορίου. |
| Η ώρα είναι 02:34. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.