| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Μέχρι το 4 είμαι οκ. Μετά δεν βρίσκω ατό το intersect...
|
|
| |||
| |||
|
Ελπίζω να μην έχω κουράσει!
|
|
| ||||
| ||||
|
Καθόλου! :) Κάνε δεξί κλικ πάνω στο όνομα του φύλλου Σύνολο δράσεων και επέλεξε Προβολή Κώδικα. Αυτός είναι ο κώδικας που είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία πολλαπλών επιλογών.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Θα πεις το ίδιο, αν σου πω ότι το άνοιξα και δεν καταλαβαίνω τίποτα;;;; :)
|
|
| ||||
| ||||
|
Εντόπισε στον κώδικα αυτή τη γραμμή: If Target.Count > 1 Or Target.Row = 1 Or Intersect(Target, Range("D:D")) Is Nothing Then Exit Sub και άλλαξε το D:D (όπως εξήγησα προηγουμένως) στις στήλες που ο χρήστης πρέπει να επιλέγει τις διάφορες τιμές. Για να μην παιδεύεσαι πάντως, ανέβασε το αρχείο σου κενό, πες μου ποιες στήλες είναι αυτές και θα στο φτιάξω.
|
| |||
| |||
|
Χρήστο ναι, το ανεβάζω γιατί δεν μπορώ να προχωρήσω μόνη μου.
|
|
| ||||
| ||||
|
Αγγελική, Ρίξε μια ματιά να δεις αν σε βολεύει. Τα ορίσματά σου είναι book3, book4, book5 και έβαλα τη συνάρτηση OFFSET(), όπως ανέφερα πριν, έτσι ώστε όταν προσθέτεις επιπλέον υποεπιλογές στην αντίστοιχη στήλη επιλογών, οι αναδιπλούμενες λίστες να ενημερώνονται αυτόματα χωρίς κενά. Πήρα την πρωτοβουλία να προσθέσω το book5 στη στήλη G. Επίσης, η μορφή του αρχείου πρέπει να είναι xlsm και όχι xlsx, γιατί περιέχει μακροεντολές. Μόνο σε τέτοιου είδους αρχείο μπορεί να εκτελείται η συγκεκριμένη αναδιπλόυμενη λίστα.
|
| |||
| |||
|
Χρήστο ναι! Σε ευχαριστώ πολύ! Λυπάμαι που δεν μπορώ να καταλάβω μόνο και προσεύχομαι να μη χρειαστεί επιπλέον στήλη με άλλες κατηγορίες! Θα προσπαθήσω να το αποφύγω και θα κάτσω λίγο να μελετήσω όλα τα παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, τη βοήθειά σου και την υπομονή σου! :) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Η δυνατότητα "Συνημμένο" στην Access | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-12-18 00:01 |
| Δυνατότητα καθορισμού χρώματος γραμμών στήν έκθεση | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-03-15 16:56 |
| [VBA] Προτροπή για ενημέρωση Πεδίου χωρίς δυνατότητα Παράκαμψης ! | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 31-05-13 00:06 |
| Ενημέρωση Πεδίου από άλλο με δυνατότητα καταχώρησης νέας τιμής | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-03-12 21:25 |
| [ Φόρμες ] Ξετσεκάρισμα επιλογής Ναί/Όχι | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-07-11 21:24 |
Η ώρα είναι 04:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο