| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Έχω φτιάξει ένα excel το οποίο θέλω να συμπληρωθεί από κάποιους. Στη μία στήλη έχω επιλογή Ναι/Όχι, οπότε να μπορεί ο άλλος να επιλέγει είτε ναι είτε όχι. Σε άλλη στήλη (D) έχω 4 επιλογές και θέλω ο άλλος να μπορεί να επιλέγει είτε ένα είτε και τις 4 επιλογές. Πως μπορώ να το κάνω; Επισυνάπτω ακριβώς το excel. Ευχαριστώ πολύ Αγγελική |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Η δυνατότητα "Συνημμένο" στην Access | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-12-18 00:01 |
| Δυνατότητα καθορισμού χρώματος γραμμών στήν έκθεση | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-03-15 16:56 |
| [VBA] Προτροπή για ενημέρωση Πεδίου χωρίς δυνατότητα Παράκαμψης ! | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 31-05-13 00:06 |
| Ενημέρωση Πεδίου από άλλο με δυνατότητα καταχώρησης νέας τιμής | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-03-12 21:25 |
| [ Φόρμες ] Ξετσεκάρισμα επιλογής Ναί/Όχι | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-07-11 21:24 |
Η ώρα είναι 04:23.

Θεματικός Τρόπος