| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum, Θέτω ένα νέο θέμα που για αρκετό καιρό ψάχνω να βρώ κάποια λειτουργική λύση. Στην βάση που επισυνάπτω, όπως θα δείτε υπάρχει μια φόρμα (Form1) και μια έκθεση (Report1). Θέλω λοιπόν μέσω της φόρμας εφόσον πατήσω την εντολή να εμφανίζεται η παλέτα χρωμάτων και εφόσον επιλέξω το χρώμα της αρεσκείας μου να αλλάζει το χρώμα στις γραμμές που βρίσκονται στην έκθεση Report1. Είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι εφικτό αλλά εξαιτίας περιορισμένων γνώσεων σε Vba αδυνατώ να το επιτύχω. Θα εκτιμήσω κάθε βοήθεια ή καθοδήγηση απο τα έμπειτα μέλη του forum. Ευχαριστώ εκ προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιώργο, δες το συνημμένο αρχείο. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γειά σου φίλε Γιώργο και ευχαριστώ που για άλλη μια φορά "σώζεις την κατάσταση".. Ακριβώς αυτό θέλω Γιώργο που έκανες με την διαφορά ότι στη βάση μου έχω 17 τέτοια Reports, πως και με ποιο τρόπο μπορώ να επιλέγω απο τη φόρμα που έφτιαξα "Settings" την έκθεση που θέλω έτσι ώστε να προχωρώ στην αλλαγή χρώματος των γραμμών του? Ευχριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο, δες στο συνημμένο αρχείο, μια νέα προσέγγιση του ζητούμενου. Καλή συνέχεια. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο, Κάποτε σε κάποια παλαιότερη ανάρτηση μου είχα πεί ότι "όταν υπάρχουν άτομα στο φόρουμ σας κι εσένα φίλε" το κάνουν πλουσιότερο" και όντως..!! Θέλω να σε ευχαριστήσω διότι άλλο ενα πρόβλημα μου έχει επιλυθεί εξαιτίας πρώτα από όλα της καλής σου πρόθεσης να βοηθάς εμάς τους άσχετους και κατά δεύτερο εξαιτίας των πραγματικά πλούσιων γνωσεων σου. Αυτό ακριβώς ζητούσα Γιώργο και σε ευχαριστώ πολύ φίλε. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] ενοποιηση δεν πεδίων στην εκθεση | ramnikos71 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-07-16 19:44 |
| [ Εκθέσεις ] Προσθήκη κενών γραμμών σε έκθεση σύμφωνα με επιλογή που έχουμε κάνει σε πίνακα | qaggelos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-12-14 19:38 |
| [ Εκθέσεις ] Μέτρημα εγγραφών στην έκθεση | alekara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 17-01-13 14:31 |
| [ Εκθέσεις ] Αλλαγή πτώσης στην έκθεση. | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-11 21:24 |
| [VBA] Αλλαγή χρώματος κελιού στην περίπτωση που | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-03-11 15:20 |
Η ώρα είναι 02:05.

Υβριδικός τρόπος