| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Το αρχειο ειναι αυτο που μου ειχες στειλει. Σε αυτό έχω κάνει αλλαγές.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rodokanator : 16-03-21 στις 14:02. |
|
| ||||
| ||||
|
Γιώργο, Δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα διαγραφής: Κώδικας: Private Sub CmdDelete_Click()
Dim R As Long
If LsBx.ListIndex < 1 Then Exit Sub
R = Sheets("KAE").Range("A:A").Find(LsBx.List(LsBx.ListIndex)).Row
Sheets("KAE").Rows(R & ":" & R).Delete
CmdSearch_Click
LsBx.Selected(LsBx.ListIndex) = True
End Sub
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Μου βγαζει σφαλμα στη γραμμη LsBx.Selected(LsBx.ListIndex) = True |
|
| ||||
| ||||
|
Για δοκίμασε αυτό: Κώδικας: Private Sub CmdDelete_Click()
If LsBx.ListIndex < 1 Then Exit Sub
Dim R As Long
R = Sheets("KAE").Range("A:A").Find(LsBx.List(LsBx.ListIndex), _
LookIn:=xlFormulas, LookAt:=xlWhole).Row
Sheets("KAE").Rows(R & ":" & R).Delete
CmdSearch_Click
End Sub
|
| |||
| |||
|
Τελεια ολα καλα!!!!
|
|
| |||
| |||
|
καλησπερα και παλι! Ανεβαζω ενα δειγμα του αρχειου μαζι με μια ερωτηση: Οταν ερχεται ενα αντικειμενο στην αποθηκη πολλες φορες δεν εχει serial number και ειναι σε μεγαλο αριθμο. Καποια απο αυτα λοιπον τα χρεωνουμε στους εργαζομενους. Μπορουμε με καποιο τροπο να βλεπουμε ποσα απο αυτα ειναι χρεωμενα? Σκεφτομουν να βαλω στο φυλλο ΚΑΕ στη πρωτη στηλη τους αριθμους των ταυοτητων και στη περιγραφη το ονοματεπωνυμο και μετα με τα φυλλο ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΩΝ να κανω χρεωσεις κανονικα. Ομως κατι τετοιο θα οδηγησει σε λαθος αποτελεσματα γιατι ο αριθμος αυτων που εχω στην αποθηκη δεν αλλαζει αλλαζουν τα χρεωμενα. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Γιώργο, Λείπει το αρχείο! Για δοκίμασε πάλι να το ανεβάσεις.
|
| |||
| |||
|
Εχω ενα προβλημα το μεγεθος του αρχειου ειναι 3,06mb και αν το συμπιεσω παει στα 1,2mb οποτε και παλι δεν μπορω να το στειλω, Αν το σπασω σε πολλα κομματια μετα την αποσυμπιεση βγαζει σφαλμα και δεν το τρεχει. Υπαρχει αλλος τροπος να το στειλω?
|
|
| |||
| |||
|
Βασικα το δικο σου αρχειο ειναι με καποιες οπτικες αλλαγες οποτε....
|
|
| ||||
| ||||
|
Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τη στήλη C (φύλλο ΚΑΕ) για να βάζεις τον υπάλληλο που είναι αυτή τη στιγμή χρεωμένος ο κάθε ΚΑΕ. Μια άλλη πρόταση είναι όταν κάποιος ΚΑΕ δεν έχει S/N, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ως "S/N" τον αριθμό ταυτότητας ή τον ΑΦΜ του υπαλλήλου που έχει χρεωθεί το αντίστοιχο αντικείμενο. Μ' αυτόν τον τρόπο θα βλέπετε τις κινήσεις του ΚΑΕ ανά υπάλληλο, όπως ακριβώς με τα S/N. Όταν έρθει το σωστό S/N, με μια απλή αντικατάσταση (Ctrl+H) αλλάζετε τον ΑΦΜ ή ΑΔΤ με το S/N. Αν πρέπει να προστεθούν στήλες σε κάποια φύλλα, γιατί μπορεί να μην έχω καταλάβει σωστά το πρόβλημα, όπως καταλαβαίνεις, ο κώδικας πρέπει να τροποποιηθεί αντίστοιχα.
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] αυτοματη συμπληρωση φορμας | shamano1982 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 24-03-16 07:20 |
| [ Φόρμες ] αυτόματη συμπλήρωση | eparast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-04-14 23:19 |
| [VBA] Σύγκριση τιμών ComboBox από το ίδιο το ComboBox. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-13 12:49 |
| [Excel07] Αυτόματη Συμπλήρωση ΑΦΜ | ippotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-11 20:14 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-04-10 13:06 |
Η ώρα είναι 08:15.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο