| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Έχω το εξης ερωτημα. Εχω 5 στηλες. Στη στηλη ΚΑΕ εχω το πρωτο μερος ενος κωδικου. Στις στηλες ΚΑΕ 01 και ΚΑΕ 02 έχω το δευτερο μερος του κωδικου. Θελω συμφωνα με ένα combobox να αλλαζουν οι διαθεσιμες επιλογες του δευτερου combobox και να μου επιστρεφει στο textbox την περιγραφη που αντιστοιχει στο συνδιασμο των δυο combobox. Επισης οταν αλλαζω το πρωτο combobox το δευτερο να καθαριζει. Έχω καταφερει να συνδεσω τα δυο combobox αλλα ως εκει. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] αυτοματη συμπληρωση φορμας | shamano1982 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 24-03-16 07:20 |
| [ Φόρμες ] αυτόματη συμπλήρωση | eparast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-04-14 23:19 |
| [VBA] Σύγκριση τιμών ComboBox από το ίδιο το ComboBox. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-13 12:49 |
| [Excel07] Αυτόματη Συμπλήρωση ΑΦΜ | ippotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-11 20:14 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-04-10 13:06 |
Η ώρα είναι 04:43.

Θεματικός Τρόπος