| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας στο παρακάτω βιβλίο. Θέλω να συμπληρώνεται η στήλη C με αυτόματη αρίθμηση ανάλογα την επιλογή που κάνω στη στήλη Β Το ίδιο θέλω να συνεχίζεται και στις στήλες G & H Σας ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χρήστο, Δοκίμασε τους παρακάτω τύπους στα κελιά: Στο C3: =IF(B3="";"";COUNTIF($B$3:B3;B3)) Στο Η3: =IF(G3="";"";COUNTIF($B$3:$B$17;G3)+COUNTIF($G$3:G 3;G3)) Στη συνέχεια σύρε τους τύπους και στα υπόλοιπα κελιά.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Χρήστο, με έσωσες για άλλη μια φορά.Με αυτούς τους τύπους ξεκινάει η αρίθμηση από το 1 αν θέλω να ξεκινάει από άλλο αριθμό πχ για Α.Π.Υ. το 25 και για Τ.Π.Υ. το 12 ας πούμε τότε τι διόρθωση πρέπει να κάνω στο τύπο; Να είσαι πάντα καλά και καλές γιορτές να έχουμε. |
|
| ||||
| ||||
|
Χρήστο, Θα σε ενδιάφερε η προσθήκη μιας επιπλέον στήλης ενδιάμεσα σε ΕΙΔΟΣ και ΑΡΙΘΜΟΣ με επικεφαλίδα ΣΕΙΡΑ, έτσι ώστε κάθε παραστατικό να παίρνει αρχική αρίθμηση ανάλογα τη σειρά; π.χ. ΑΠΥ Α 1, ΑΠΥ Α 2, ΑΠΥ Β 25, ΑΠΥ Α 3, ΑΠΥ Β 26 κ.ο.κ.;
|
| |||
| |||
|
Οκ κατάλαβα Σε ευχαριστώ πολύ.
|
|
| ||||
| ||||
|
Χρήστο, Δοκίμασε τότε αν σε βολεύει η πρότασή μου στο επισυναπτόμενο αρχείο, όπου μπορείς να δηλώσεις διαφορετικές σειρές και αριθμήσεις ανά παραστατικό. Για να εμφανιστεί η αρίθμηση σε κάθε γραμμή, πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί ημερομηνία, είδος και σειρά. Αν δοθεί σειρά σε κάποιο παραστατικό που δεν αναγράφεται στο δεξί πινακάκι, επίσης δε θα εμφανιστεί η αρίθμηση.
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο καταπληκτική δουλειά Για άλλη μια φορά με βοήθησες πάρα πολύ. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Καλές γιορτές να έχουμε. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη προεπιλογή αριθμού σε φόρμα | KAKISDF | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-09-14 20:09 |
| [Excel07] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-12-13 12:38 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη απόδοση αύξοντα αριθμού | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-10-11 12:45 |
| [Μορφοποίηση] Εισαγωγή αριθμού σε κελί | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 26-06-11 17:16 |
| [Γενικά] αυτόματη προσαρμογή αριθμου σε κελί | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-03-11 05:04 |
Η ώρα είναι 05:35.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο