Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Εύρεση μέσα σε λίστα με πληκτρολόγηση

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 05-12-20, 11:47
Όνομα: ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Εύρεση μέσα σε λίστα με πληκτρολόγηση

Καλησπέρα ,
έχω ένα στοιχείο πλαίσιο λίστας (ActiveX) το οποίο διαβάζει και μου δείχνει τα ονόματα από μια περιοχή δεδομένων που έχω ορίσει. Μέσα στη λίστα μετακινούμε με τα βελάκια και βρίσκω αυτό που θέλω.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω αναζήτηση μέσα σε αυτή τη λίστα χωρίς να μετακινούμε με τα βέλη; Για παράδειγμα να πληκτρολογώ το ΑΦΜ ή τα αρχικά ενός ονόματος και να το εντοπίζει μέσα στη λίστα.

Ευχαριστώ!
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
λίστα από σύνθετη εύρεση grigoris1 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 22-01-19 14:10
[Συναρτήσεις] αναζητηση λεξεων μεσα απο λιστα yianf Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 21-05-16 19:28
[Συναρτήσεις] εύρεση σε λίστα και μεταφορά δεδομένων Dietlosscoffee Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 23-10-14 19:50
[Συναρτήσεις] Εύρεση γένους σε λίστα ονομάτων. gr8styl Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 21 10-12-10 20:46

Η ώρα είναι 07:16.