Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] εύρεση σε λίστα και μεταφορά δεδομένων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-10-14, 19:50
Όνομα: Σταύρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή εύρεση σε λίστα και μεταφορά δεδομένων

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.
Ως νέο μέλος εδώ εχω διαβάσει και μπορώ να σας συγχαρώ για την όμορφη δουλεία που κάνετε όλοι εδω πέρα.
Έχω φτιάξει ένα αρχείο στο excel με 2 φύλλα με δεδομένα και θέλω να κάνω το εξής
Στο δευτερο φύλλο έχω ενα πίνακα με 8 στηλες και 8500 γραμμες.στο πρωτο φύλλο εχω 11500 γραμμες σε 12 στήλες.
θέλω να κάνω αναζήτηση απο την 3η στηλη κάθε γραμμης απο το 2ο φυλλο και όσες ειναι πανομοιότυπες να μαρκαριστουν οι γραμμες με τα δεδομενα του πρώτου φυλλου. Ωστε στο τελος να παω και να σβησω 3000 γραμμες χειροκινητα ή αυτόματα με κάποιο τυπο.
Με λίγα λόγια θέλω να κρατήσω τα ομοιοτυπα δεδομενα και στα 2 φυλλα και να διαγραφουν οι 3000 γραμμες του πρώτου φύλλου που είναι μοναδικες. Η σύγκριση και στα 2 φυλλα θα γίνει με το αριθμό εντυπου που ειναι μοναδικος και στα 2 φυλλα και στις 2 στηλες.

1η σκέψη είναι να πάρω την στηλη του δευτερου φυλλου να την εισαγω στο πρωτο και να κανω αναζητηση C2 σε ποια γραμμη θα εντοπισθει στη στηλη D και να το μαρκαρω με καποιο τροπο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Λίστα υπολοίπων απο μεταφορά δεδομένων gianast Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 10-05-13 10:55
[Συναρτήσεις] Μεταφορά σε φύλλο εργασίας κατόπιν επιλογής από λίστα ELSA Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 23-12-12 10:23
[VBA] Διαγραφή δεδομένων με βάση λίστα. anestaki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 14 23-10-12 19:55
[Γενικά] Ευρεση και αθροιση δεδομένων misirlis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 08-05-11 17:05
[Συναρτήσεις] Εύρεση γένους σε λίστα ονομάτων. gr8styl Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 21 10-12-10 20:46

Η ώρα είναι 05:13.