Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Μετατροπή δεκαδικού σε κλάσμα.
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις προσαρμοσμένη (custom) μορφοποίηση. Στο πλαίσιο τύπος (type) πληκτρολόγησε: ?/?. |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ!
|
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
| |||
| |||
![]()
Σε ένα κελί του excel υπάρχουν 4 λέξεις . Ως παράδειγμα στο κελί Α1,.. οι λέξεις (" ένα δυο τρία τέσσερα " ) . Θα χρειαστώ μια συνάρτηση για να βρω την δεύτερη λέξη που είναι το " δυο ", στο κελί Β1 . Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας .
|
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Απόστολε, Στο Β1 γράψε την παρακάτω συνάρτηση: =TRIM(MID(SUBSTITUTE(A1;" ";REPT(" ";LEN(A1)));LEN(A1)+1;LEN(A1)))
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
λειτουργεί με το" ένα δυο τρία" . Εχω αποτέλεσμα = 2 . ( ευχαριστώ πολύ !!! ) αλλά δεν εχω αποτελέσματα στην παρακάτω τριάδα που βρίσκεται στο πιο κάτω κελι " 20/11/20 12:00 Παράδοση " |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
λειτουργεί με το" ένα δυο τρία" . Εχω αποτέλεσμα = 2 . ( ευχαριστώ πολύ !!! ) αλλά δεν εχω αποτελέσματα στην παρακάτω τριάδα που βρίσκεται στο πιο κάτω κελι " 20/11/20 12:00 Παράδοση " |
| ||||
| ||||
![]()
Αποστόλη, Σ' αυτήν την περίπτωση χρειάζεσαι την τρίτη λέξη. Επομένως, τροποποιώντας λίγο την προηγούμενη συνάρτηση, έχουμε: =TRIM(MID(SUBSTITUTE(A1;" ";REPT(" ";LEN(A1)));(Χ-1)*LEN(A1)+1;LEN(A1))) όπου Χ είναι η λέξη που θες να απομονώσεις, δηλαδή 3.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
και παλι ευχαριστώ πολύ , αλλά νομίζω βγήκα τι φταίει . για ανεξήγητο λογο δεν τριμαρει ( trim ). δες λίγο και πες μου εάν σου συμβαίνει και σε εσένα . στο παράδειγμα που έχουμε παρακάτω τα κενα που υπαρχουν είναι μεταξύ των δυο πρωτων λέξεων είναι στο σύνολο 4 ιδού. ( διαπίστωσε το με το κελσορα ανάμεσα στο /20 και στο 12:00 20/11/20 12:00 Παράδοση απόστολος όταν την τριμαρα όμως όπως στο παρακάτω παράδειγμα η συνάρτηση σου είναι όλα τα λεφτά !!! αρχική τριμαρισμενο 1 λέξη 2 λέξη 20/11/20 12:00 Παράδοση απόστολος 20/11/20 12:00 Παράδοση απόστολος 20/11/20 12:00 |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή ημερομηνίας. | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-06-15 13:53 |
Μετατροπή κώδικα VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-08-14 09:11 |
Μετατροπή htm σε xlsx | dimgks | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-07-14 09:38 |
Μετατροπή από MDE σε ACCDE | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-02-14 07:25 |
[Γενικά] μετατροπή σε ωρα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-10 10:15 |
Η ώρα είναι 18:20.