| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Ναι, για πολλά κενά μεταξύ λέξεων θα πρέπει να προσθετεί μια επιπλέον TRIM(): =TRIM(MID(SUBSTITUTE(TRIM(A1);" ";REPT(" ";LEN(A1)));(X-1)*LEN(A1)+1;LEN(A1))) όπου Χ είναι η λέξη που θες να απομονώσεις.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χρήστο, Δοκίμασε την παρακάτω συνάρτηση: =TRIM(RIGHT(SUBSTITUTE(TRIM(A1); " ";REPT(" ";999));999))
|
| |||
| |||
|
Μία απορία;Μπορώ να παρεμβαίνω στο θέμα που έχει αναρτήσει κάποιος και να θέτω δικό μου θέμα άσχετο με το αρχικό;Αν είναι σχετικό συμφωνώ απόλυτα. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Ευχαριστώ! |
|
| ||||
| ||||
|
Δημήτρη έχεις δίκιο! Πήραμε φόρα... Συγνώμη από τη μεριά μου! Αν μπορούσε ο διαχειριστής να χωρίσει τα θέματα για καλύτερη αρχειοθέτηση, θα βοηθούσε αρκετά.
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματε. |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο σε σε ευχαριστώ πολύ!.Μου έλυσες στην απορία!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μετατροπή ημερομηνίας. | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-06-15 13:53 |
| Μετατροπή κώδικα VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-08-14 09:11 |
| Μετατροπή htm σε xlsx | dimgks | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-07-14 09:38 |
| Μετατροπή από MDE σε ACCDE | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-02-14 07:25 |
| [Γενικά] μετατροπή σε ωρα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-10 10:15 |
Η ώρα είναι 18:52.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο