Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθειά σας (Και Παλι ![]() Εχω μια λίστα πελατών με όλα τα στοιχεία τους, όπως φαίνεται στο παρακάτω δείγμα ,τηλ, κτλ. και θέλω να δημιουργήσω μια ξεχωριστό φύλλο για κάθε πόλη στο ίδιο βιβλίο εργασίας, δηλαδή.. ένα φύλλο με τους πελάτες από Καστοριά, άλλο ενα με αυτούς από φλώρινα ,κτλ,κτλ. Υπαρχή κάποιος αυτοματοποιημένος τρόπος η κάποιες εντολές , για να μην τα γράψω όλα ξανά;;;; Ίσως να είναι πολύ απλό, άλλα είμαι νέος στο Άθλημα ....: Λιστα Πελατων.xlsx Ευχαριστώ.... Εκ τον προτέρων.. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα και καλό μήνα Γιώργο, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο. Αφού ενεργοποιήσεις τις μακροεντολές, επιλέγεις από το κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ το αρχείο πελατών και αυτόματα θα δημιουργηθούν τόσα φύλλα όσες και οι διαφορετικές πόλεις των πελατών.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Αν και το είχα κάπως αλλιώς στο μυαλό μου, να άνοιγα τις καρτέλες μια μια, ανάλογος με την εκάστοτε ανάγκη, με εξυπηρετεί πάρα πολύ καλά και αυτή η μέθοδος Ευχαριστώ Πολύ για την πολύτιμη Βοήθεια σου. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Συνδεση 2 φυλλων | stelianta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 21-09-18 08:48 |
[Γενικά] Δημιουργία πολλαπλών φύλλων με άντληση δεδομένων από ένα κοινό φύλλο | bender | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-06-13 09:28 |
[Excel07] Σύνδεση φύλλων??? | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 11-05-12 16:20 |
[VBA] Αυτόματη δημιουργία και ονομασία φύλλων. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 26 | 09-04-12 11:41 |
[Γενικά] Δημιουργία λίστας φύλλων ενός βιβλίου | Billy | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-06-10 08:01 |
Η ώρα είναι 12:26.