Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γειά σας παιδιά. Στα μαθηματικά δεν ήμουν πολύ καλός και έχω την εξής απορία. Έχω σε ένα κελί μια σταθερή τιμή π.χ. 1,10. Βάζω σε ένα άλλο κελί την τιμή π.χ. 2.Αυτό που θέλω να υπολογίσω είναι την δύναμη(Power) του αριθμού 2 ως προς το 1,10. Το αποτέλεσμα του POWER(1,10;7) είναι 1,949 άρα το 2 είναι 7 και κάτι ψιλά. Αυτό το ακριβές αποτέλεσμα πως μπορώ να το υπολογίσω με κάποια φόρμουλα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συνάρτηση LN που δίνει το φυσικό λογάριθμο ενός αριθμού ο τύπος είναι =LN(2)/LN(1,1) |
| |||
| |||
![]()
Αυτό ακριβώς που έψαχνα. Δούλεψε τέλεια Γιώργο !!! Σε ευχαριστώ πολύ...
|
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά Βασίλη και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] έχω μια απορία | giokliss | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-09-20 09:44 |
[Συναρτήσεις] Απορια με την Countifs | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-08-19 23:48 |
[Γενικά] απορία | dikatsu | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-05-17 12:28 |
[ Ασφάλεια] Απορία σε κλείδωμα βάσης δεδομένων | Γιωργος Μπεστ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-05-12 06:45 |
[Συναρτήσεις] Απορία για συνάρτηση | KostasKJ7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-02-12 14:47 |
Η ώρα είναι 10:49.