| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπερίζω το forum. παιδιά έχω κάποιο πρόβλημα στο excel και δεν μπορω να το λύσει. ποιο συγκεκριμένα έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι αλλά σε κελί στο φύλλο μου εμφανίζει ένα σηματάκι και δεν μπορώ να το αφαιρέσω ενώ δεν έχω βάλει κάποια λίστα. μήπως ξέρεται να μου πείτε πως μπορώ να το βγάλω γιατί κατά την εκτύπωση φαίνεται και δεν είναι σωστό. σας ευχαριστώ πολύ. δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε τι εννοώ. Ξαναβαζω την φώτο ποιο μεγάλη. Προσπαθώ να το φτιάξω 2 βδομάδες και δεν μπορώ να το καταφέρω!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dikatsu : 13-05-17 στις 17:59. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μάνο, αν ανέβαζες δείγμα του προβληματικού αρχείου και όχι εικόνα, μάλλον κάποιο μέλος θα σε είχε βοηθήσει. |
|
| |||
| |||
| Έχεις δίκιο το ανεβασα τώρα. Το πρόβλημα εστιάζετε στο κελί H27 θέλω να το σβύσω και δεν μπορώ. Σας ευχαριστώ πολύ!!!
|
|
|
|
Βάλε, ένα νέο φύλλο στο βιβλίο. Επέλεξε το κελί G27. Copy Paste, στο νέο φύλλο. Όταν επιστρέψεις στο φύλλο με την dropdown, θα είναι επιλεγμένη Delete. Ok! |
|
|
|
Αυτό εμφανίζεται, όταν επιστρέψουμε...
|
|
| |||
| |||
|
Όταν λες dropdown τι εννοείς ;;; Θα το δοκιμάσω και θα σας πω .
|
|
| |||
| |||
| Σε ευχαριστώ παρα πολύυυ δούλεψε. Να ρωτήσω κάτι ακόμα? Επιρεάζονται καθόλου οι τυχόν συναρτήσεις που περιλαμβανονται στο κελί? Που οφείλετε η εμφάνισει του βελακιού τελικά????
|
|
|
|
«...Επιρεάζονται καθόλου οι τυχόν συναρτήσεις που περιλαμβανονται στο κελί?...» Αφού το έκανες... Άρα θα είδες ότι δεν επηρεάζονται... «...Που οφείλετε η εμφάνισει του βελακιού τελικά????...» Ιστορίες Microsoft... Είναι παλιό bug. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Απορία για εύκολη εύρεση επαναλαμβανόμενων τιμών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 03-03-16 20:06 |
| Απορία σχετικά με το πως βάζω όριο στις μέρες ενοικίασης | Vansel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 02-06-12 12:10 |
| [ Ασφάλεια] Απορία σε κλείδωμα βάσης δεδομένων | Γιωργος Μπεστ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-05-12 06:45 |
| [Συναρτήσεις] Απορία για συνάρτηση | KostasKJ7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-02-12 14:47 |
Η ώρα είναι 05:26.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο