| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω μια στήλη που θέλω κάποιος χρήστης να εισάγει τιμές μόνο σε περίπτωση που το αντίστοιχο κελί διπλανής στήλης να είναι true.Αλλιώς να μην επιτρέπεται η εισαγωγή τιμών δλδ να είναι κλειδωμένο. Πως μπορώ να το κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Σωκράτη και καλωσόρισες στο φόρουμ! Με χρήση Επικύρωσης δεδομένων μπορείς να προφυλάξεις το χρήστη από τυχόν λανθασμένες πληκτρολογήσεις. Δες το επισυναπτόμενο παράδειγμα. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ για την πρόταση σας αλλά επειδή το αρχείο θα διανεμηθεί σε πολλούς χρήστες και στο τέλος θα συλλέξω όλα τα αρχεία για ενοποίηση,θέλω να αποτρέψω από τους χρήστες που θα καταχωρούν μια συγκεκριμένη τιμή σε ένα πεδίο να μπορούν να καταχωρούν τιμές σε μια διπλανή στήλη.πχ αν είστε ειδικότητα πληροφορικής δεν θέλω να καταχωρείτε ώραριο συμπλήρωσης.αν είστε ειδικότητα παιδαγωγικής να σας επιτρέπεται η καταχώρηση τιμών στη στήλη ωράριο συμπλήρωσης. Ευχαριστώ και πάλι. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα σε όλους! Σωκράτη η λύση παραμένει η ίδια και είναι η καταλληλότερη ειδικά όταν πρόκειται να διανεμηθεί σε περισσότερους χρήστες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσαρμόσεις τη λύση στις ανάγκες σου. Θα πρέπει να φροντίσεις τα True/False να είναι αποτελέσματα ενός τύπου που θα ελέγχει την ειδικότητα (πληροφορικής, παιδαγωγικής κλπ.) και ανάλογα να επιστρέφει Trueή ή False. Θα μας βοηθούσες πολύ αν ανέβασες ένα παράδειγμα όπου θα φαίνεται το ζητούμενο. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Χίλια ευχαριστώ τελικά κατάφερα να αποκλείσω την πληκτρολόγηση για συγκεκριμένες τιμές!!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση σειρών ανάλογα τις τιμές τους. | kosta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-07-19 20:57 |
| [ Φόρμες ] ενεργοποιηση ή μη control ανάλογα με τις τιμές άλλου | ras64 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-02-14 00:26 |
| [Μορφοποίηση] Μετονομασία στήλης κελιών | adonio | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-05-11 10:39 |
| [ Φόρμες ] Φόρμα με γραφήματα ανάλογα με τιμές που επιλέγει ο χρήστης από πινάκες | Ιρις | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 08-03-11 19:46 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση αναλογα τις τιμές | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-06-10 17:55 |
Η ώρα είναι 17:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο