Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
![]()
να χαιρετήσω όλους σας και να συγχαρώ τον / τους? admin για το φόρουμ που έχουν δημιουργήσει. δεν είμαι από τους χρηστες που παίζουν στα δάχτυλα το excel γιαυτο και έκανα την εγγραφη για να ζητήσω την βοήθεια σας αν σας είναι εύκολο. θα θελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει πως μπορώ να ονομάσω την σειρά κελιών εκεί που χαρακτηρίζονται με A B C D στην αρχή τους ,θα θελα να κρατήσω την αρίθμηση στην αριστερή πλευρά για ημερομηνιακή ένδειξη και γιαυτο δεν γράφω στην πρώτη γραμμή της στήλης συγχαρητηρια και παλι...και ευχαριστω εκ των πρωτερων |
| |||
| |||
![]()
Αντώνη καλσπέρα και καλωσόρισες στο Forum. Απ΄όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω η ονομασία των στηλών και των γραμμών δεν μπορούν να αλλάξουν, μπορείς να βάλεις τα ονόματα που θες σε κάθε κελί στην πρώτη γραμμή και για την αρίθμηση να χρησιμοποιήσεις την πρώτη στήλη. Δες το συνημμένο και για ότι άλλο χρειαστείς ρώτα στο Forum .
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chris : 21-09-11 στις 22:19. |
| ||||
| ||||
![]()
πως να σε ευχαριστησω εστω και για τον κοπο σου? ισως με τον καιρο να μπορεσω να ανταποδωσω..ευχαριστω πολυ. η ιδεα σου θα μπει σε εφαρμογη μιας και δεν εχω αλλη λυση.ευχαριστω και παλι |
| ||||
| ||||
![]()
επανερχομαι στο θεμα μιας και βρηκα την λυση στο προβλημα με την βοηθεια του χρηστου. για να απαλαχθουμε απο την ονομασια των κελιων σε a b c d ανοιγουμε στην θεση προβολη στην μπαρα των εργαλειων και ξεκλικαρουμε την επιλογη επικεφαλιδες..η ονομασια των στηλων απαλασετε ετσι μπορουμε να ονομασουμε την πρωτη γραμμη με οτι θελουμε αναλογος τι πινακα θελουμε να κανουμε εγω στην περιπτωση μου ηθελα να κανω ενα ημερολογιο ετσι ονομαζω στην πρωτη οριζοντια σειρα γραμμων με τα ονοματα των προμηθευτων και την πρωτη καθετη με το αυξων ημερολογιο. ![]() |
![]() |
Ετικέτες |
βοήθεια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Μετονομασία φύλλου ανάλογα το έτος | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-02-16 08:54 |
[ Εκθέσεις ] Ανάπτυξη στήλης | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-05-15 12:24 |
[Γενικά] Μεταφορά όλων των κελιών μίας στήλης σε ένα κελί | andreask | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-11-12 13:41 |
[VBA] Αντιγραφή στήλης | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-10-11 12:23 |
[Συναρτήσεις] Ενημέρωση στήλης | fredygr2 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-03-10 09:56 |
Η ώρα είναι 07:09.