| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Εχω ένα ερώτημα που νομίζω ότι περισσότερο μαθηματικό. Εαν βρεθεί ο τρόπος που θα πρέπει να γίνει ο υπολογισμός ,θα είναι εύκολο να υλοποιηθεί στο excel. Εχω 5 αποθήκες. Κάθε Αποθήκη έχει απόθεμα σε 1 υλικό Κάθε Αποθήκη έχει διαφορετική μέση μηνιαία κατανάλωση. Αγοράζω κάποια ποσότητα . Το ζητούμενο είναι να κατανεμηθεί αυτή η ποσότητα ώστε η επάρκεια υλικού σε μήνες να είναι περίπου η ίδια σε όλες τις αποθήκες. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μανώλη,δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο Οτι και να πώ λίγο. Για άλλη μια φορά μας εξέπληξες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα προσαρμόσω την λύση που έδωσες στο αρχείο μου. Οσο για την αναλυτικη επεξήγηση των μαθηματικών που μας έδωσες θέλει αρκετή μελέτη τουλάχιστον απο εμένα για να τα καταλάβω, γιατί οι γνώσεις μου είναι μέχρι την λύση μιας απλής εξίσωσης. Ευχαριστώ πολύ Να είσαι καλά |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Μανώλη και καλή συνέχεια.
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Στο 2ο φύλλο του συνημμένου, πρόσθεσα και μια απλούστερη μαθηματικά λύση. Στη λύση αυτή επιλύονται απλές γραμμικές εξισώσεις, χωρίς την εμπλοκή πινάκων (matrix) και των αντίστοιχων συναρτήσεων του Excel για την αντιστροφή και τον Πολαπλασιασμό τους. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Γιώργο σε ευχαριστώ και για την δεύτερη λύση που μου πρότεινες Τα μαθηματικά σε αυτή είναι πιο κατανοητά για μένα ![]() ![]() ![]() Με εκτίμηση |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Μανώλη.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Φόρμα καταγραφής υλικών σχολικού εργαστηρίου | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 17-03-17 01:22 |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση Υλικών ανα Θέση | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 03-12-15 16:30 |
| [Γενικά] Αυτόματη κατανομή σε προεπιλεγμένα κελιά. | snips | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-11-12 22:10 |
| Συνάρτηση αναλογία υλικών | Αλεξ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-01-12 21:43 |
| [Γενικά] ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ (ΕΚΛΟΓΕΣ) | steliosx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-10-10 19:43 |
Η ώρα είναι 20:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο