| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Εχω ένα ερώτημα που νομίζω ότι περισσότερο μαθηματικό. Εαν βρεθεί ο τρόπος που θα πρέπει να γίνει ο υπολογισμός ,θα είναι εύκολο να υλοποιηθεί στο excel. Εχω 5 αποθήκες. Κάθε Αποθήκη έχει απόθεμα σε 1 υλικό Κάθε Αποθήκη έχει διαφορετική μέση μηνιαία κατανάλωση. Αγοράζω κάποια ποσότητα . Το ζητούμενο είναι να κατανεμηθεί αυτή η ποσότητα ώστε η επάρκεια υλικού σε μήνες να είναι περίπου η ίδια σε όλες τις αποθήκες. Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Φόρμα καταγραφής υλικών σχολικού εργαστηρίου | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 17-03-17 01:22 |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση Υλικών ανα Θέση | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 03-12-15 16:30 |
| [Γενικά] Αυτόματη κατανομή σε προεπιλεγμένα κελιά. | snips | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-11-12 22:10 |
| Συνάρτηση αναλογία υλικών | Αλεξ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-01-12 21:43 |
| [Γενικά] ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ (ΕΚΛΟΓΕΣ) | steliosx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 01-10-10 19:43 |
Η ώρα είναι 22:07.

Θεματικός Τρόπος