Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Φιλτράρισμα και επιστροφή δεδομένων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 15-11-19, 15:07
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Φιλτράρισμα και επιστροφή δεδομένων

Την καλησπέρα μου σε όλους,
προσπαθώ να φτιάξω ένα αρχείο Excel για την δουλειά, αλλά δεν γνωρίζω πως να εφαρμόσω συνάρτηση.
Συγκεκριμένα έχω δυο φύλλα στο βιβλίο εργασίας. Στο πρώτο φύλλο έχω τα στοιχεία, ας πούμε π.χ. ΑΦΜ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ. Στο δεύτερο φύλλο θέλω με την συνάρτηση FILTER (για την οποία έμαθα τυχαία ψάχνοντας στο internet), να εμφανίζονται τα ίδια πεδία φιλτραρισμένα ως προς την περιοχή.
Επειδή όπως είπα δεν γνωρίζω από συναρτήσεις, θα εκτιμούσα πολύ κάποιο παράδειγμα όπου εγώ θα αντικαταστήσω τα ονόματα των πεδίων απλά.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] καταμετρηση δεδομενων μετα απο φιλτραρισμα GreekPowers Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 15-10-15 23:04
[Συναρτήσεις] Πολλαπλό φιλτράρισμα και διαγραφή δεδομένων pm4698 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 28-02-14 14:30
[ Ερωτήματα ] Επιστροφή κενών πεδιών dmarop Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 16-03-13 02:53
[ Φόρμες ] ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΡΣΟΡΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 27-11-11 17:55

Η ώρα είναι 04:02.