| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Την καλησπέρα μου σε όλους, προσπαθώ να φτιάξω ένα αρχείο Excel για την δουλειά, αλλά δεν γνωρίζω πως να εφαρμόσω συνάρτηση. Συγκεκριμένα έχω δυο φύλλα στο βιβλίο εργασίας. Στο πρώτο φύλλο έχω τα στοιχεία, ας πούμε π.χ. ΑΦΜ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΟΝΟΜΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ. Στο δεύτερο φύλλο θέλω με την συνάρτηση FILTER (για την οποία έμαθα τυχαία ψάχνοντας στο internet), να εμφανίζονται τα ίδια πεδία φιλτραρισμένα ως προς την περιοχή. Επειδή όπως είπα δεν γνωρίζω από συναρτήσεις, θα εκτιμούσα πολύ κάποιο παράδειγμα όπου εγώ θα αντικαταστήσω τα ονόματα των πεδίων απλά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] καταμετρηση δεδομενων μετα απο φιλτραρισμα | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-15 23:04 |
| [Συναρτήσεις] Πολλαπλό φιλτράρισμα και διαγραφή δεδομένων | pm4698 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 28-02-14 14:30 |
| [ Ερωτήματα ] Επιστροφή κενών πεδιών | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-13 02:53 |
| [ Φόρμες ] ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΡΣΟΡΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-11 17:55 |
Η ώρα είναι 04:02.

Θεματικός Τρόπος