| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας, Έχει κολλήσει το μυαλό μου για το πώς θα το κάνω αυτό κι επίσης έχω ψάξει στο google αλλά δεν βρίκσω αυτό που θέλω. Έστω ότι έχω 3 sheets: Basic, Inactive και SMS. Τα 3 sheets δεν έχουν την ίδια δομή. Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής: 1) Συγκρίνω την στήλη Α του Basic με την στήλη C του Inactive. Όταν υπάρχει ίδια τιμή, τότε σβήνω όλη τη σειρά του Basic. Ουσιαστικά, συγκρίνω δύο στήλες σε διαφορετικά sheets και εάν βρω κοινή εγγραφή, σβήνω όλη τη σειρά του πρώτου φύλλου. 2) Στο νέο πλέον sheet (το Basic αφού φύγουν οι εγγραφές μετά από σύγκριση με το Inactive) θέλω να συγκρίνω τη στήλη B του Basic με τη στήλη A του SMS και όπου βρω ίδια τιμή, τότε να αντιγράψω όλα τα δεδομένα του Basic σε νέο sheet αλλά μόνο τις γραμμές για τις οποίες έχω ίδια εγγραφή μεταξύ Basic και SMS |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Διαγραφή δεδομένων | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-12-15 20:43 |
| [Γενικά] καταμετρηση δεδομενων μετα απο φιλτραρισμα | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-15 22:04 |
| [VBA] Διαγραφή δεδομένων | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 10-05-14 20:06 |
| [VBA] Πολλαπλό άνοιγμα αρχείων και εισαγωγή δεδομένων | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-12 12:22 |
| [VBA] διαγραφή δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-11-10 20:52 |
Η ώρα είναι 07:27.

Θεματικός Τρόπος