Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Εύρεση Διπλοεγγραφών σε συγχωνευμένα κελιά

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-09-19, 11:07
Όνομα: ΔημήτρηςΑγρ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Αγρίνιο
Προεπιλογή Εύρεση Διπλοεγγραφών σε συγχωνευμένα κελιά

καλημέρα στο Forum,

εύχομαι να είστε καλά.

Αντιμετωπίζω το εξής θέμα (επισυνάπτω σχετικό αρχείο TEST):
Θέλω να βρίσκω τις διπλοεγγραφές των ΑΦΜ στο αρχείο TEST. Τα αφμ τις B στήλης όμως μου έρχονται χωρίς το μηδενικό (0) μπροστά ((κάποια τουλάχιστον, δηλαδή είναι είτε 8 είτε 9 ψηφία) Επιπλέον είναι και συγχωνευμένα αναλόγως της υποκατηγορίας (στήλη F).
Τα αφμ στα οποία θα βασιστώ για να βρω τις διπλοεγγραφές έχουν όλα το μηδέν μπροστά (ουσιαστικά έχουν 9 ψηφία). Τα έχω επικολλήσει στην στήλη C από άλλο αρχείο από την 34 γραμμή και κάτω (την οποία στήλη την εισήγαγα εγώ, δεν υπήρχε στο αρχικό αρχείο). Στην στήλη C αντέγραψα την συνάρτηση (που βρήκα από το Forum) για να προσθέσω το μηδέν μπροστά από τα αφμ που λείπει (ώστε να συγκρίνω 9ψήφια αφμ). Επιπλέον, ενεργοποίησα και την εντολή για τις διπλοεγγραφές.
Το πρόβλημα είναι με την συγχώνευση των κελιών καθώς δεν μπορώ σέρνοντας τον κέρσορα στη στήλη C να επαναλάβω αυτόματα την συνάρτηση (αφού πρώτα συγχωνεύσω τα κελιά στη στήλη C) και αφετέρου όταν το κάνω αυτό χωρίς να συγχωνεύσω τα κελιά, το αποτελέσματα που μου δίνει είναι λάθος.

Θα εκτιμούσα αν με βοηθούσατε να βρω τις μοναδικές τιμές των αφμ στη στήλη Β (που είναι συγχωνευμένο και χωρίς το μηδέν μπροστά) με σχετικά γρήγορο τρόπο (καθώς οι εγγραφές στη στήλη B ξεπερνούν τις 700)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημήτρης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx TEST.xlsx (12,7 KB, 13 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Μορφοποίηση] Επισήμανση Διπλοεγγραφών manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 08-07-16 19:40
[Μορφοποίηση] Αποτροπή διπλοεγγραφών nakosg Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 05-11-12 15:11
Διαγραφή διπλοεγγραφών ΚΩΣΤΑΣ2 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 21-07-12 07:03
[Γενικά] Εύρεση κοινών τιμών σε δύο κελιά διαφορετικού φύλλου και απόδοση λογικής τιμής greg13 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 02-11-11 09:42
Κατάργηση διπλοεγγραφών με κριτήριο georgeserafeim Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 02-06-10 13:11

Η ώρα είναι 04:31.