Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-09-19, 15:16
BizosDim Ο χρήστης BizosDim δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΔημήτρηςΑγρ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Αγρίνιο
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kapetang Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα

Δημήτρη, δες στο συνημμένο, μια πρόταση με συγκεντρωτικό πίνακα.
καλησπέρα,

σ' ευχαριστώ (για άλλη μια φορά) για την απάντηση. Δυσκολεύτηκα να καταλάβω (αν κατάλαβα) πως λειτουργεί (λυπάμαι αλλά είμαι γεωπόνος). Παρόλα αυτά θα με βοηθούσε περισσότερο αν η στήλη Ι (Count of ΑΦΜ) μου έδινε πληροφορία για τον αριθμό των διπλοεγγραφών υπό τη προϋπόθεση ότι τα αφμ στη στήλη H (Row Labels) είναι όλα 9ψήφια. Γενικά τα αφμ των προσώπων είναι πάντα 9φήφια.
Δυστυχώς πρέπει να βρω τις διπλοεγγραφές των αφμ, τα οποία (αφμ) προέρχονται από 2 πηγές (αρχεία) και επικολλώ τα αφμ από το ένα αρχείο (αρχείο 1) στο άλλο (αρχείο 2). Στο ένα αρχείο (αρχείο 2) τα αφμ είναι είτε 9ψήφια (οπότε δεν έχω πρόβλημα) είτε 8ψήφια (λείπει το 0 από μπροστά, δυστυχώς αυτό γίνεται κατά τη μετατροπή του pdf σε excel), ενδεχομένως και 7ψήφια (σε μεγάλης ηλικίας άτομα λείπουν 2 μηδενικά από μπροστά). Αυτό προκύπτει κατά τη μετατροπή του αρχείου από pdf σε excel. Στο άλλο αρχείο (αρχείο 1) τα αφμ είναι πάντα 9ψήφια (υπάρχει πάντα το μηδέν μπροστά).
Αν κατάλαβα καλά στη λύση που μου έδωσες το αφμ 14947012 (8ψήφιο, άρα λείπει το 0 από μπροστά) στο δεύτερο αρχείο θα είναι ως 014947012 (9ψήφιο). Τα 2 παραπάνω αφμ αντιστοιχούν στον ίδιο άνθρωπο (επομένως ουσιαστικά είναι διπλοεγγραφή).
Πρακτικά θα ήθελα έναν γρήγορο τρόπο να βρίσκω ποια αφμ του επισυναπτόμενου αρχείου 2 (αρχείο με 9 ή 8ψήφια αφμ) υπάρχουν και στο αρχείο 1 (αρχείο με 9ψήφια αφμ). Στο αρχείο 1 ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ έχει αφμ 073135648 ενώ στο αρχείο 2 ο ίδιος παραγωγός έχει αφμ 73135648.
Θα με βόλευε ακόμη και μία λύση η οποία θα μου επισήμανε με κάποιο τρόπο αφμ με κοινά τα τελευταία 7 (ακόμα και 4) ψηφία (είναι απειροελάχιστη η πιθανότητα διαφορετικοί άνθρωποι τους οποίους επεξεργάζομαι να έχουν κοινά τα 4 τελευταία ψηφία).

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx 1. αρχείο με 9ψήφια αφμ.xlsx (14,5 KB, 10 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: xlsx 2. αρχείο με 9 ή 8ψήφια αφμ.xlsx (31,2 KB, 9 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση