Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πολλαπλη αναζητηση και αντιγραφη κελιων
Γεια σας .... χρειαζομαι τη βοηθειοα σας.... εχω σε excel φτιαξει εξοδολογιο ανα μηνα.... αποτελειτε απο 3 στηλεσ (ημερ.-περιγραφη εξοδων-ποσο), αυτο που θελω ειναι σε δευτερο φυλλο να καταχωρουνται αυτοματα ολεσ οι εγγραφεσ που θα περιεχουν συγκεκριμενεσ λεξεις πχ (καφεδεσ και φαγητο και βενζινα) οι εγγραφεσ αυτεσ που θα ικανοποιουν τα κριτηρια θελω να μεταφερονται αυροματα σε δευτερο φυλλο με τον ιδιο τροπο που ειναι καταχωρημενεσ στο 1ο φυλο δλδ. με την ημερομηνια την περιγραφη και το ποσο.... Σας παραθετω μια φωτο παρακατω για να γινει πιο κατανοητο αυτο που ζηταω.... ελπιζω να μην σασ κουρασα... http://prntscr.com/o5f3an Ευχαριστω για το χρονο σας |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Βαγγέλη, Ελπίζω το συνημμένο αρχείο να καλύπτει τις ανάγκες σου. Το αρχείο περιέχει μακροεντολές, οπότε πρέπει να τις ενεργοποιήσεις για να λειτουργήσει. Στο φύλλο ΕΞΟΔΟΛΟΓΙΟ καταχωρείς τα έξοδά σου και στο φύλλο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ με το κουμπί ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ψάχνεις με ημερομηνία και περιγραφή τα επιθυμητά έξοδα.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
ευχαριστω φιλε μου για το χρονο σου και τη βοηθεια σου..... πολυ καλη η λυση σου.... απλα εμενα δεν με καλυπτει..... δεν θελω να κανω αναζητηση καθε φορα.... θελω αυτοματα οταν καταχωρω εξοδα στο φυλλο 1 , αυτοματα να μεταφερονται στο φυλλο 2 αναλογα με το κριτηριο που εχω βαλει (καφεδες + φαγητο+τσιγαρα) ... δλδ να μπορω να αλλαζω το κριτηριο αναζητησης στη ανα πασ στιγμη θελω.....και αυτοματα να αντιγραφονται τα δεδομενα.....μια φορα δλδ να βαζω το κριτηριο και να γινετε η αντιγραφη αυτοματα.... δεν με εξηπηρετη να παταω καποιο κουμπι καθε φορα για να εχω τα δεδομενα.... ελπιζω να μην σε κουρασα και να εγινα κατανοητος..... Ευχαριστω και παλι για το χρονο σου.... |
| ||||
| ||||
Ρίξε μια ματιά στο νέο επισυναπτόμενο αρχείο. Στο κελί F1 του φύλλου ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ γράφεις το κριτήριο που θες, π.χ. ΚΑΦΕ. Έτσι, όταν πληκτρολογείς στις στήλες A, B, C του φύλλου ΕΞΟΔΟΛΟΓΙΟ, ο κώδικας ψάχνει όλα τα έξοδα που περιέχουν τη λέξη ΚΑΦΕ και τις μεταφέρει στο φύλλο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
| |||
| |||
ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ καλυτερο.... απλα στο κρητιριο αναζητησης θελω να βαζω 3 λεξεις διαφορετικες οχι μια.... δλδ να ψαχνει συγχρονος για εγγραφεσ με τισ λεξεις π.χ. καφε - φαγητο-βενζινεσ .. οι οποιεσ θα υπαρχουν σε ξεχωριστεσ εγγραφεσ.,.. Ευχαριστω πολυ |
| ||||
| ||||
Νομίζω αυτό πρέπει να σε βοηθάει περισσότερο.
| |||
| |||
Ναι φιλε μου ,, μου κανει..... απλα τωρα πωσ θα το αντιγραψω στο δικο μου φυλλο εργασιασ...???? Ευχαριστω πολυ\ |
| ||||
| ||||
Επειδή ο κώδικας κάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα και δε γνωρίζω τη μορφή του δικού σου αρχείου, αν είναι εύκολο ανέβασε ένα δείγμα του αρχείου σου. Υπάρχει πιθανότητα ο κώδικας να θέλει αλλαγές πάνω στο αρχείο σου, αν κρίνω από τη φωτογραφία που έχεις ανεβάσει.
| |||
| |||
Kalhmera φιλε μου... σου στελνω το αρχειο..... Κωδικος αρχειου 1663 ευχαριστω |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Βαγγέλη, Έχω φτιάξει νέα φύλλα αναζήτησης, όπου ανάλογα που πληκτρολογείς, τα αποτελέσματα αντιγράφονται στο αντίστοιχο φύλλο. Το 1ο τρίμηνο έχει 3 φύλλα αναζήτησης και το 2ο μόνο ένα. Δες αν σε βολεύει μ' αυτόν τον τρόπο. Απλά να γνωρίζεις ότι με την τρέχουσα μορφή του αρχείου και το συγκεκριμένο τρόπο αναζήτησης, ο κώδικας θα πρέπει να παραμετροποιείται κάθε φορά που δημιουργείς νέο τρίμηνο, γιατί θα χρειάζονται νέα φύλλα αναζήτησης.
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αντιγραφή κελιών στο Excel | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 26-12-18 12:58 |
[ Πίνακες ] Πολλαπλή αντιγραφή μιάς εγγραφής στον ίδιο πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 05-10-16 23:38 |
[Γενικά] Αντιγραφή κελιών. | steliosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-03-16 21:01 |
[VBA] VBA - Πολλαπλή Αντιγραφή ΦΥΛΛΟΥ Excel | ΕΛΕΝΙΤΣΑ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 20-03-15 15:15 |
[Συναρτήσεις] Αντιγραφή κελιών | alatis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-12-11 11:45 |
Η ώρα είναι 09:45.