Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Παρακολουθώ πολύ καιρό το forum και έχω να πώ πως είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στον χώρο της πληροφορικής και ευχαριστούμε πολύ. Στο θέμα μου, έχω δύο στήλες που έχουν κωδικούς προϊόντων, οι κωδικοί είναι ίδιοι αλλά εισάγονται στις στήλες από διαφορετικά προγράμματα. έτσι πλέον δεν έχουν την σωστή σειρά ώστε να ελέγξω ποιος κωδικός είναι περασμένος και στα δύο προγράμματα. Το ζητούμενο όπως θα δείτε και στο αρχείο excel (2007) που παραθέτω είναι πως μπορώ να συγκρίνω της δύο στήλες και να παίρνω το αποτέλεσμα με σωστή ταξινόμηση και όποιος κωδικός δεν υπάρχει να τον αφήνει κενό κελί στην στήλη |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Παναγιώτη, δες στο συνημμένο, μια λύση με κώδικα. |
| |||
| |||
![]()
Απλά τέλειο. Χίλια ευχαριστώ με έσωσες από το ψάξιμο γραμμή γραμμή από 5.000 κωδικούς. Να είσαι καλά. Ευχαριστώ πολύ και Καλό Πάσχα να έχεις φίλε. Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια.
|
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά Παναγιώτη και καλές γιορτές
|
| |||
| |||
![]()
Απ ότι έκανα ένα γρήγορο έλεγχο μάλλον αυτό είναι.Χίλια ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά Δημήτρη και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Αυτόματη ταξινόμηση στηλών | vasilis79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-18 14:01 |
[Excel07] Ταξινόμηση στηλών | Δημήτρης Πρόκος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-04-17 09:49 |
[Συναρτήσεις] σύγκριση στηλών | krokata | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-08-16 10:23 |
[VBA] Σύγκριση Στηλών | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 1 | 08-08-16 09:30 |
[Συναρτήσεις] Σύγκριση 2 στηλών με δεδομένα και μεταφορά σε άλλο φύλλο | tasvas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-06-16 05:34 |
Η ώρα είναι 13:26.