Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. έχω δύο στήλες με αριθμούς, και θέλω να ταξινομούνται σε ένα μεγαλύτερο πινακα.. θέλω δηλαδη να ξεχωρίζονται όσοι αριθμοί ειναι ιδιοι και αυτοι που είναι μονοί στην διπλανή στήλη να υπαρχει κενό. έβαλα και το excel σε συννημένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημήτρης Πρόκος : 18-04-17 στις 09:43. |
| |||
| |||
![]()
Χρόνια πολλά. Δημήτρη, καλωσόρισες στην παρέα μας. Δες μια πρόταση στο συνημμένο. Θα μπορούσε να αυτοματοποιηθεί με κώδικα…. Ίσως το κάνει κάποιο άλλο μέλος …… Αν βρω χρόνο θα επανέλθω …. |
| |||
| |||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε με βοήθησες πάρα πολύ!!! ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Δημήτρη, δες το συνημμένο. Στο δεύτερο φύλλο παρουσιάζω και μια πλήρως αυτοματοποιημένη μέθοδο. Κάνε δοκιμές αλλάζοντας τα δεδομένα στις στήλες Α και Β και πατώντας το κουμπί. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Γιώργο, Δεν θέλω να γίνω κουραστικός, αλλά το πραγματικό μου πρόβλημα είναι ένας πίνακας που αποτελείτε από 4 στήλες. Δες το αρχείο. εάν μπορούμε να κάνουμε κάποιον κώδικα για αυτο είμαι ευγνώμων. Δεν γνωρίζω καθόλου απο κώδικες.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου!!! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] αθροιση στηλων απο ταξινομηση και μεταφορα αποτελεσματων αλλο φυλοο εγγ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 25-07-17 08:07 |
[Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 14:32 |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση στηλών | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-14 21:34 |
[Γενικά] Επανάλληψη στηλών | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-05-13 20:34 |
[Γενικά] Διαμόρφωση στηλών | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-05-11 18:44 |
Η ώρα είναι 13:33.