| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, τελικά έκανα όλη τη διαδικασία με τους πίνακες από την αρχή και το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Ευχαριστώ πολύ. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
τώρα παρατήρησα την απάντησή σου. Έχεις δίκιο, σχετικά με αυτά που αναφέρεις παραπάνω, απλά στο mainbook (το οποίο είναι αποθηκευμένο στην επιφάνεια εργασίας του Η/Υ) έχω 6 φύλλα εργασίας. Το LinkData, βρίσκεται σε κοινό φάκελο όπου έχει πρόσβαση κάθε εργαζόμενος που διαθέτει εταιρικό αριθμό. Τις αναζητήσεις τις κάνω βάσει αριθμού, όταν πχ θέλω να κάνω έλεγχο στα ποσά των λογαριασμών (και στα 2 αρχεία, που θέλω να κάνω vlookup, το μοναδικό στοιχείο είναι ο αριθμός) και βάσει ΑΜ, όταν πχ θέλω να "φέρω" κάτι με vlookup από το αρχείο του οργανογράμματος για παράδειγμα, που ο μοναδικός αριθμός είναι το ΑΜ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, μου έχει βγάλει σφάλμα όταν παω να κάνω την ανανέωση του αρχείου (LinkData), ενώ δεν έχω αλλάξει κάτι στο mainbook. Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη psychodrama07 : 18-10-19 στις 08:40. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Μέγεθος αρχείων excel | Meteora | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-04-17 19:42 |
| [Πρότυπα] Χρήση εξωτερικών αρχείων σε πρότυπο του excel. | panda72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-04-14 18:39 |
| [Excel07] Ενοποίηση αρχείων excel-αυτόματη ενημέρωση | ΧΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-02-13 23:46 |
| [Συναρτήσεις] Σύνδεση Excel με word & Υπερσύνδεση από Excel | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-02-13 22:16 |
| [Γενικά] Αναζήτηση - Εκτέλεση - αρχείων στην Excel | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 10-02-13 20:12 |
Η ώρα είναι 22:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο