Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Αντιστροφή μορφής ημερομηνίας από φόρμα στο φύλλο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 07-02-19, 12:59
Όνομα: Μιχάλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αντιστροφή μορφής ημερομηνίας από φόρμα στο φύλλο

Καλημέρα. Γράφω για πρώτη φορά εφόσον τώρα άρχισα να ασχολούμαι με VBA. Έχω φτιάξει μία φόρμα καταχωρήσεων και έχω το εξής πρόβλημα με τις ημερομηνίες. Μου τις αντιστρέφει από τη φόρμα που φαίνεται σωστή, στο φύλλο εργασίας που και εκεί έχω πιστεύω σωστά τη μορφοποίηση του κελιού με την ημερομηνία ως ηη/μμ/εεεε και στη φόρμα ως dd/mm/yyyy. Όταν πάω να εισάγω ημερομηνία πχ. τη σημερινή 7/2/2019 στο φύλλο αντιστρέφεται ως 2/7/2019 και αντίστροφα αν βάλω στη φόρμα 2/7/2019 στο φύλλο 7/2/2019. Δεν έχω πολλές γνώσεις, είμαι σε πολύ χαμηλό επίπεδο και ότι κάνω το κάνω μέσα από tutorials και βίντεο σχετικά με το θέμα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ότι χρησιμοποιώ ελληνική έκδοση Office 2019, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τα 2013 και 2017 στις Ελληνικές εκδόσεις που δοκίμασα. Επισυνάπτω το αρχείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm Φθορές v2.4.xlsm (77,2 KB, 17 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Μεταφορά μορφής και δεδομένων απο φύλλο εργασίας George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 17-05-18 06:55
[ Συναρτήσεις ] Άνοιγμα αρχείου μορφής .pdf στον C:\ dimitrisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 04-04-17 14:06
[Γενικά] Φόρμα και μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο ΣΩΤΗΡΗΣ1986 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 20-01-17 13:21
[ Πίνακες ] Ταξινόμηση πεδίου μορφής κειμένου ως αριθμός Strs Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 07-11-15 23:09
Εξαγωγή ημερομηνίας και ημέρας σε φόρμα ntelios Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 38 28-09-10 10:09

Η ώρα είναι 06:03.