Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-19, 11:32
istrios Ο χρήστης istrios δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Μιχάλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από istrios Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρήστο ωραίο ακούγεται έτσι φτάνει στη φόρμα στο πεδίο αναζήτησης με βάση των αύξων αριθμό να μπορώ να καλέσω ένα ήδη φιλτραρισμένο για τυχών διόρθωσή της εγγραφής .Το ψάχνω λίγο παραπάνω γιατί θα το χειρίζονται και άλλα τμήματα με χρήστες που ξέρουν μόνο τι θα πει πληκτρολόγιο και δεν θα ήθελα σε φόρτο εργασίας να ρωτάνε συνέχεια πως κάνω αυτό πως κάνω το άλλο γι αυτό προσπαθώ να τους τα έχω όλα στο πιάτο που λένε. Είναι όπως κάνω εγώ αυτί τη στιγμή που σας ζητάω συνεχεία έτοιμες λύσεις σε ένα αντικείμενο που κατέχω τα εντελώς βασικά μόνο, άλλα από την άλλη μαθαίνω και με έχουν ενθουσιάσει οι δυνατότητες του excel. Με τα λεγόμενα μου κρίνεις αν διευκολύνει και πράξε ανάλογα να μην καταναλώνω άδικα το χρόνο σας.
Σκέφτηκα και κάτι άλλο Χρήστο με ένα Tutorial που είδα και θέλω να μου πεις μόνο αν γίνεται άσχετα που αν πεις ναι δεν θα ξέρω Να καταργήσω τα φίλτρα και να δημιουργήσω φύλλα εργασίας με τους μήνες Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος και όταν ανοίγω τη φόρμα με μία DropDown λίστα στην κορυφή να επιλέξω σε ποιο μήνα να στείλω τα δεδομένα με την ίδια φόρμα. Οι φθορές σε αριθμό δεν πρόκειται να ξεπεράσουν σε αριθμό τις στήλες στο φύλλο οπότε δεν θα έχω ανάγκη χρήσης του φίλτρου. Είδα ένα σχετικό βίντεο αλλά είναι πολύπλοκο.

Απάντηση με παράθεση