Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-02-19, 21:08
istrios Ο χρήστης istrios δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Μιχάλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChrisGT7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μιχάλη, μπορείς το ενεργό φίλτρο στο φύλλο Φθορές να το μεταφέρεις και στο Listbox.

Όμως αν π.χ. έχεις φίλτρο στην ημερομηνία με 26/02/2019 και καταχωρήσεις μια εγγραφή με άλλη ημερομηνία, δε θα τη δεις αμέσως στο listbox. Για να τη δεις θα πρέπει να αλλάξεις το φίλτρο με το ανάλογο κριτήριο.

Μια πρόταση είναι με την καταχώρηση κάθε νέας εγγραφής, το φίλτρο να αλλάζει με κριτήριο την ημερομηνία της νέας εγγραφής που μόλις καταχωρήθηκε έτσι ώστε στο listbox να φορτωθούν όλες οι εγγραφές με αυτήν την ημερομηνία.

Θες κάτι τέτοιο;
Χρήστο ωραίο ακούγεται έτσι φτάνει στη φόρμα στο πεδίο αναζήτησης με βάση των αύξων αριθμό να μπορώ να καλέσω ένα ήδη φιλτραρισμένο για τυχών διόρθωσή της εγγραφής .Το ψάχνω λίγο παραπάνω γιατί θα το χειρίζονται και άλλα τμήματα με χρήστες που ξέρουν μόνο τι θα πει πληκτρολόγιο και δεν θα ήθελα σε φόρτο εργασίας να ρωτάνε συνέχεια πως κάνω αυτό πως κάνω το άλλο γι αυτό προσπαθώ να τους τα έχω όλα στο πιάτο που λένε. Είναι όπως κάνω εγώ αυτί τη στιγμή που σας ζητάω συνεχεία έτοιμες λύσεις σε ένα αντικείμενο που κατέχω τα εντελώς βασικά μόνο, άλλα από την άλλη μαθαίνω και με έχουν ενθουσιάσει οι δυνατότητες του excel. Με τα λεγόμενα μου κρίνεις αν διευκολύνει και πράξε ανάλογα να μην καταναλώνω άδικα το χρόνο σας.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη istrios : 26-02-19 στις 21:23.
Απάντηση με παράθεση