| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας και πάλι Ευχαριστώ για την γρήγορη βοήθεια. Λόγο των στάνταρ για την ονομασία των φύλων ( και χώρου) κατέληξα ότι είναι καλύτερα η ονομασία του φύλου να είναι αριθμητική (μικρότερο μήκος ονόματος). -Η υπερσύνδεση να είναι από το όνομα. -Κατά την καταχώρηση νέας καρτέλας να γίνεται αναζήτηση από την καρτέλα 'browser πελ". και αν δεν υπάρχει τότε να καταχωρείται. - Μετά από την ταξινόμηση αλφαβητικά στην στήλη c του πίνακα μου μπερδεύει τα δεδομένα των στηλών d,e,f, ... -Στην αναζήτηση να φιλτράρει σιγά-σιγά (ανά γράμμα που πληκτρολογούμε (Πελ...) και να εμφανίζει μόνο αυτά από κάτω .... Μάλλον ζητάω πολλά .....????? |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Φάνης
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Σωτήρη, Με αφορμή του θέμα σου και αυτό εδώ, έφτιαξα ένα "αρχείο-αντιπρόταση", το οποίο ελπίζω να σε βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερο. Στο αρχείο σου, έχεις κάθε πελάτη σε ξεχωριστό φύλλο για να μπορείς, φαντάζομαι, να καταχωρείς εκεί τις κινήσεις τους. Όπως έχει αναφερθεί, τα πολλά φύλλα σε ένα αρχείο δημιουργούν προβλήματα σε πολλά κομμάτια, όπως μεγαλύτερη χωρητικότητα αρχείου, μεγαλύτερος χρόνος ανοίγματος, περισσότερη υπολογιστική δύναμη, δυσκολότερη αναζήτηση όταν υπάρχουν πολλά φύλλα κ.τ.λ. Έτσι, προτείνω ένα φύλλο για την καρτέλα, ένα φύλλο για τις καταχωρήσεις των τιμολογίων, ένα για τις εισπράξεις και ένα για τα στοιχεία των πελατών. Έχω επισυνάψει αναλυτικότερες οδηγίες χρήσης εντός του αρχείου. Είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση και διόρθωση.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Χρήστο Μου βγάζει μήνυμα λάθους , ότι ο κώδικας είναι γραμμένος σε 32bit ενώ εγώ έχω 64bit vertion Office και βρίσκει λάθος σε : Public Declare Function GetSystemMetrics Lib "user32.dll" (ByVal Index As Long) As Long ψάχνω πάνω από 3 ώρες για λύση και δεν μπόρεσα να βρω τίποτα!!!!! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη istrios : 26-02-19 στις 21:20. |
|
| ||||
| ||||
|
Σωτήρη, Όπως σωστά αναφέρει ο Μιχάλης, το πρόβλημα στα 64bit είναι μία λέξη παραπάνω. Μεταξύ των λέξεων Declare Function, πρόσθεση την PtrSafe. Αν το πρόβλημα επιμένει, τότε δοκίμασε το επισυναπτόμενο αρχείο. Η παραπάνω γραμμή απλά αλλάζει το μέγεθος στη φόρμα αναζήτησης πελατών σύμφωνα με την οθόνη του υπολογιστή ενώ στο επισυναπτόμενο αρχείο, η φόρμα αλλάζει μέγεθος σύμφωνα με το παράθυρο του Excel.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Ονομασία καρτέλας σε φύλλο Excel απευθείας από επιλεγμένο κελί...; | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 05-07-17 16:21 |
| [Γενικά] Αυτόματη Συμπλήρωση μεταξύ 2 Φύλλων | mariaa05 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-11-13 12:37 |
| [VBA] Αντιγραφή πολλαπλών φύλλων | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-05-13 17:52 |
| [VBA] Αυτόματη δημιουργία και ονομασία φύλλων. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 26 | 09-04-12 11:41 |
Η ώρα είναι 20:06.

Υβριδικός τρόπος