| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Αρχικά ευχαριστώ για την αποδοχή στο forum. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Έχω φτιάξει ένα αρχικό φύλλο στο οποίο έχω δημιουργήσει κουμπιά μετάβασης (μάκρο) σε άλλα φύλλα εργασίας (εντός του αρχείου. πχ Κεντρικό μενού, Παραγγελίες 24-04-2019, Παραγγελίες 25-04-2019, Παραγγελίες 26-04-2019, Παραγγελίες 27-04-2019, Ειδικές παραγγελίες, Φόρμα παραγγελίας, Συγκεντρωτικός πίνακας παραγγελιών με τις επιστροφές τους στο αρχικό μενού.). Στο φύλλο της φόρμα παραγγελιών δίνω Όνομα - Κωδ. Πελάτη (γράφοντας)- Ημερομηνία έβαλα μετα από διάβασμα στο forum το ms-office calendar του Κου Φιλοξενίδη. Η ποσότητα ή τα κιλά εισάγονται γράφοντας. Το ερώτημα είναι πως μπορώ να μεταφέρω κάθε φορά την κάθε παραγγελία στο αντίστοιχο φύλλο παραγγελίας ανά ημέρα και σε σειρά. Πάντα με σταθερή την φόρμα παραγγελίας και καθαρίζοντας την κάθε φορά. Προφανώς χρειάζεται VB αλλά δεν έχω την γνώση για να το κάνω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ssalonidis : 08-01-19 στις 12:31. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Καταχώρηση δεδομένων μέσω Φόρμα Πίνακας | giannisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-11-18 20:53 |
| Δημιουργία απλής φόρμας παραγγελίας | vaios84 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-04-12 14:28 |
| Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 09:08 |
| [Γενικά] ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ | ΗΛΙΑΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-02-12 19:52 |
| Καταχώρηση Παραγγελιών - Πρότυπο | vasia_gou | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-12-11 17:21 |
Η ώρα είναι 20:06.

Θεματικός Τρόπος