Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Καταχώρηση παραγγελίας από σταθερή φόρμα παραγγελιών.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 08-01-19, 08:30
Όνομα: Συμεών
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Καταχώρηση παραγγελίας από σταθερή φόρμα παραγγελιών.

Αρχικά ευχαριστώ για την αποδοχή στο forum.
Το ερώτημα μου είναι το εξής. Έχω φτιάξει ένα αρχικό φύλλο στο οποίο έχω δημιουργήσει κουμπιά μετάβασης (μάκρο) σε άλλα φύλλα εργασίας (εντός του αρχείου. πχ Κεντρικό μενού, Παραγγελίες 24-04-2019, Παραγγελίες 25-04-2019, Παραγγελίες 26-04-2019, Παραγγελίες 27-04-2019, Ειδικές παραγγελίες, Φόρμα παραγγελίας, Συγκεντρωτικός πίνακας παραγγελιών με τις επιστροφές τους στο αρχικό μενού.). Στο φύλλο της φόρμα παραγγελιών δίνω Όνομα - Κωδ. Πελάτη (γράφοντας)- Ημερομηνία έβαλα μετα από διάβασμα στο forum το ms-office calendar του Κου Φιλοξενίδη. Η ποσότητα ή τα κιλά εισάγονται γράφοντας.
Το ερώτημα είναι πως μπορώ να μεταφέρω κάθε φορά την κάθε παραγγελία στο αντίστοιχο φύλλο παραγγελίας ανά ημέρα και σε σειρά. Πάντα με σταθερή την φόρμα παραγγελίας και καθαρίζοντας την κάθε φορά. Προφανώς χρειάζεται VB αλλά δεν έχω την γνώση για να το κάνω. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm test.xlsm (71,4 KB, 51 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ssalonidis : 08-01-19 στις 12:31.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Καταχώρηση δεδομένων μέσω Φόρμα Πίνακας giannisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 28-11-18 20:53
Δημιουργία απλής φόρμας παραγγελίας vaios84 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 27-04-12 14:28
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button alladin78s Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 14-02-12 09:08
[Γενικά] ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 09-02-12 19:52
Καταχώρηση Παραγγελιών - Πρότυπο vasia_gou Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 27-12-11 17:21

Η ώρα είναι 17:48.