| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο καλησπέρα, Αντικατέστησα αυτό που μου είπες, όμως συμβαίνει κάτι περίεργο. Αποθηκεύει στον C:\SXEDIA\ΥΕΒ\ΑΙΤΗΣΕΙΣ\, και όχι στο "\Τα έγγραφά μου\ΥΕΒ\ΑΙΤΗΣΕΙΣ\". Γιατί μπορεί να συμβάνει αυτό; Ο κώδικας δεν έχει τέτοια εντολή. Ο φάκελος C:\SXEDIA\ δημιουργήθηκε τώρα από το excel, δεν υπήρχε πριν στον υπολογιστή μου. Χρειάζεται να κάνω κάτι στον κώδικα ή αλλού ; Στο σημείο του κώδικα που ελέγχει "αν το κελί D1, είναι κενό (myCell = Φύλλο1.Range("d1").Value), θέλω να ελέγξω και το κελί a1 του φύλλου1, αν είναι κενό, πως μπορώ να το κάνω; Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Είναι εφικτή η δημιουργία αυτού του αρχείου; | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 35 | 05-08-19 19:56 |
| Περιεχόμενο Φακέλων σε Πίνακα | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-17 13:43 |
| [Γενικά] Εκτύπωση αρχείων φακέλων | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-04-15 20:11 |
| Άνοιγμα Αρχείου 'Εξερεύνηση των Windows' με δημιουργία Φακέλου | john-john | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-03-12 08:20 |
Η ώρα είναι 20:40.

Θεματικός Τρόπος