Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Περιεχόμενο Φακέλων σε Πίνακα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 12-03-17, 10:30
Όνομα: Γρηγόρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Περιεχόμενο Φακέλων σε Πίνακα

Καλημέρα σε όλη την ομάδα,
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει εάν το περιεχόμενο ενός φακέλου (προκαθορισμένος φάκελος με αρχεία διαφόρων μορφών) γίνεται να εμφανίζεται υπό μορφή πίνακα σε ένα mdb αρχείο.
Ουσιαστικά έχω ένα πελατολόγιο και σε έναν συγκεκριμένο φάκελο υπάρχουν αρχεία για κάθε πελάτη όπου στην ονομασία κάθε αρχείου έχουν ως πρόθεμα το ID του κάθε πελάτη.
Εφόσον έχω σε πίνακα το περιεχόμενο του φακέλου (τις ονομασίες των αρχείων δηλαδή), μπορώ για κάθε πελάτη να γνωρίζω ποια αρχεία έχω για κάθε ID.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γρηγόρης
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Συναρτήσεις ] Δώστε τίτλο που να υποδηλώνει το περιεχόμενο του μηνύματος artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 29-10-15 16:39
[Γενικά] Εκτύπωση αρχείων φακέλων George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 04-04-15 20:11
[Μορφοποίηση] άθροισμα κελιών - κελιού με μικτό περιεχόμενο skapet155 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 09-09-11 15:55
[ Πίνακες ] Πεδία με περιεχόμενο χρονομετρήσεις gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 09-08-11 14:46
Άνοιγμα παράθυρου περιήγησης φακέλων των windows στην access γίνεται?? theoma4 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 18-07-10 11:17

Η ώρα είναι 09:45.