| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα. Μου φτιάξατε ή βρήκα το συνημμένο κώδικα και ενώ λειτουργούσε μια χαρά ξαφνικά περνώντας μία εγγραφή μου έβγαλε το συνημμένο μήνυμα. Τι φταίει και τι πρέπει να κάνω;;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
|
|
|
Αυτό που φταίει, είναι ότι ο κώδικας δεν καταλαβαίνει την περιοχή ή και το κριτήριο που θα κάνει το sort. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να ανεβάζεις αρχεία excel με το πρόβλημα, και όχι word με εικόνες που δεν λένε τίποτα... |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο καλησπέρα. Έχεις δίκαιο θα το ανεβάσω αφού σβήσω τα ονόματα Σε ευχαριστώ για την βοήθεια |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Σπύρο και λοιποί του Φόρουμ καλησπέρα σας Προσπάθησα να σβήσω τα ονόματα και διάφορες σειρές για να σας στείλω το excel. Ελπίζω να σας βοήθησα Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην αρχή δούλευε και χωρίς να αλλάξω (αν δεν κάνω λάθος) τον πίνακα χάλασε. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
|
|
Ο κώδικας που είναι στο φύλλο (στο συμβάν change), λέει: Αν αλλάξεις κάτι στην στήλη 9 (με τα Χ), τότε θα κάνει ταξινόμηση στις στήλες a έως i, με βάση το όνομα στην στήλη b. Όμως, η «περιοχή» a1:g8, είναι πίνακας, = list object και ακόμα, ο κώδικας θέλει και τις διπλανές στήλες (μέχρι i) και ακολουθεί και μια στήλη με κεφαλίδα «ΑΡ. ΔΙΑΓΡ.», εκτός προγράμματος...??? Σε χάνω Χρήστο... Πες τι θέλεις να κάνει η ταξινόμηση με λόγια(*), και ποιές στήλες θα περιλαμβάνει... *Θέλω να ταξινομεί ΑΩ από εκεί μέχρι εκεί με βάση το... *Θέλω τον πίνακα *Δεν θέλω τον πίνακα Μια απλή ταξινόμηση, δεν αξίζει τον κόπο να γίνει με κώδικα. Μπορεί να γίνει manual, πολύ εύκολα κι απλά. |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Σπύρο Καλημέρα Δεν σου κρύβω ότι με έκανες και γέλασα με το "Χρήστο σε χάνω" λοιπόν εγώ θέλω να ταξινομούνται όλες οι στήλες από το Α2-J8 (στο συγκεκριμένο excel) αφού βάλω στην στήλη 9 το "Χ¨ Παίζει ρόλο αν είναι Ελληνικό ή Αγγλικό;;;; Σε ευχαριστώ για την αμεσότητά του και τον χρόνο σου |
|
|
|
Καλημέρα Τροποποίησα το φύλλο και τον κώδικα. Το αποτέλεσμα στο βιβλίο. Εξακολουθώ να πιστεύω, ότι αυτό από μόνο του δεν έχει νόημα... Θα είχε νόημα αν: Βλέπω ότι έχεις υπερσυνδέσεις σε φύλλα 1,2,3... για κάθε όνομα. Αν λοιπόν, δημιουργήσεις ένα φύλλο πρότυπο και κάθε φορά που θα γράφεις ένα όνομα, δημιουργεί ένας κώδικας αυτόματα ένα νέο φύλλο με το όνομα αυτό και ταυτόχρονα στο διπλανό κελί μια υπερσύνδεση, τότε ναι θα είχε νόημα να ολοκληρώνει με μια ταξινόμηση... |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο για άλλη μια φορά χίλια ευχαριστώ για την βοήθειά σου απλά θέλω να σε ρωτήσω τα εξής : 1ο) Κάνω αντιγραφή τον κώδικα και τον επικολλώ στα κανονικό πρόγραμμα δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα;;; 2ο) Όταν λες Πίνακας εννοείς στο προσωρινό excel τις στήλες A1:J8;;;; 3ο) Παράθεση:
αν δεν είναι κούραση θα μπορούσες να μου το αναλύσεις ή σχεδιάσεις για να το καταλα΄βω και να το εφαρμόσω;;; Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ από καρδιάς |
|
|
|
1) Στο κανονικό excel, τροποποιείς τον πίνακα που ήδη υπάρχει (φαντάζομαι) ώστε να συμπεριλαμβάνει και την περιοχή με τα δεδομένα δεξιά του, μέχρι την j στήλη. *Φαντάζομαι δεν έχει άλλα πράγματα δεξιότερα... 2) Αντιγράφεις τον κώδικα στο φύλλο, (Worksheet_Change του φύλλου) και προσαρμόζεις τα Set (αν χρειαστεί) με βάση τις οδηγίες. *Αν δεν έχει κι άλλα πράγματα και δεν γίνει καποια ...έκρηξη... 3) Είναι παράδειγμα, για το που πραγματικά θα ήταν χρήσιμη μια ταξινόμηση με κώδικα. *Δεν μπορείς να το φτιάξεις... |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Σπύρο Καλημέρα. Το Κανονικό Excel είναι ίδιο με αυτό που σου είχα στείλει Έκανα την επικόλληση και μου έβγαλε το παρακάτω (συνημμένο) πρόβλημα τι πρέπει να κάνω;;; Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Πρόβλημα κώδικα | alexvib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-05-17 11:29 |
| [VBA] Πρόβλημα σε κώδικα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-16 17:43 |
| Πρόβλημα σε κώδικα vba | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-10-15 16:05 |
| Πρόβλημα με κώδικα VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 08-10-14 16:04 |
| Πρόβλημα σε κώδικα | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-11 14:50 |
Η ώρα είναι 11:22.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο